Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:26:00

Відбулась конференція Ради Чернігівської обласної організації Народного Руху України

20.02.2016   19:07Агенцiя

Сьогодні у м. Чернігові, у приміщенні обласної організації Народного Руху України по вулиці Івана Мазепи, 4, відбулося засідання Ради Чернігівської обласної організації Народного Руху України.

У роботі Ради взяли участь заступник Голови Народного Руху України Лідія Гонюкова та Голова молодіжного крила Народного Руху України «Молодь Руху» Сергій Вутке.

Члени Ради привітали Сергія Вутке з днем народження, побажали щастя, здоров’я, натхнення у житті та подарували пам’ятні подарунки про історію Чернігівщини.

Рада, у тому числі, була присвячена 2-й річниці подій 18-21 лютого2014 р. на Майдані Незалежності. Рухівці взяли участь у мітингу присвяченому цим трагічним подіям, що відбувся на Красній площі Чернігова, поклали квіти до пам’ятної стіни Небесної Сотні.

Крім того, заслухавши та обговоривши інформацію голови Чернігівської обласної організації Народного Руху України, члена Центрального Проводу НРУ Сергія Чернякова про політичне становище в Народному Русі України, про Ухвалу Проводу Львівської крайової організації НРУ,

Рада Чернігівської обласної організації НРУ ухвалила:
1. Ініціювати рішення Центрального Проводу НРУ про участь у проміжних виборах до Верховної Ради України по 206 виборчому округу.
2. Скликати в квітні 2016 року позачергові Всеукраїнські 26 Збори (З’їзд) Народного Руху України для обговорення та прийняття рішення щодо подальших напрямів діяльності Народного Руху України.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини