Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:55:51

Депутат Прилуцької міськради Дубровський відзвітував за 100-денний термін роботи

13.02.2016   15:45

13 лютого року депутат Прилуцької міської ради Ігор Дубровський прозвітував перед громадою за 100 – денний термін роботи.

«Йдучи на вибори, я обіцяв громаді, що, отримавши депутатський мандат, регулярно звітуватиму про проведену роботу. Наближається 100 – денний рубіж нашої спільної діяльності. Тому хочу проінформувати Вас, що було зроблено за цей термін.

Я брав участь в усіх, без винятку сесіях Прилуцької міської ради. Провів 15 особистих прийомів громадян, 5 зустрічей з виборцями, розглянув 12 письмових звернень.

За моєї ініціативи та зверненням до міського голови з мертвою точки зрушила проблема перекриття покрівлі у гуртожитку на вул. Бособрода, 108.  Мешканці цього будинку не перший рік потерпали від нелюдських умов життя. Зробивши низку депутатських звернень до комунальних підприємств, органів міської влади я домігся створення комісії за участю спеціалістів з будівництва міської ради та працівників КП "Прилукижитлобуд".  Ступінь зносу покрівлі оцінена спеціалістами  у  80%. Наразі, чекаємо на точні розрахунки коштів, які потрібні, щоб привести будівлю до нормального стану. Питання виділення коштів буде підняте мною на черговій сесії міської ради.

Як заступник з волонтерських питань голови Прилуцького  міського осередку ВО «Свобода», велику увагу приділяю допомозі армії. Спільно з волонтерами на постійній основі доправляємо продукти харчування нашим захисникам. За 100 – денний термін було здійснено чотири волонтерських поїздок.

Не оминаю у своїй депутатській діяльності й питання патріотичного виховання дітей та молоді.  Регулярно беру участь у виховних годинах, присвячених вихованню патріотизму в дитячих серцях. На сесії міської ради мною була піднята проблема доцільності нав’язування російськомовної  творчості  у дошкільних закладах. Відтепер, з метою дотримання норм законодавства,  при організації заходів дозвілля у навчальних закладах будуть залучатися батьківські комітети.

Хочу акцентувати увагу на тому, що я завжди відкритий для усіх пропозицій, вирішення питань, які належать до моєї компетенції, готовий до співпраці із місцевими органами державної виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями та з Вами - прилучанами. Тільки разом, ми зможемо сприяти розвитку  нашого міста.

Обіцяю, що й надалі буду приділяти увагу найскладнішими проблемам свого виборчого округу й міста Прилуки в цілому. Набуваючи досвіду депутатської діяльності, я планую надалі брати активну участь в роботі ради та її органів і насамперед, працювати для своїх виборців»,- звернувся до громади  Ігор Дубровський.

Кожну п’ятницю о 17:00 свободівець проводить особистий прийом громадян за адресою: м. Прилуки, вул. Ю. Коптєва, буд. 10, кв.1. Контактний телефон: 0688227422. Електронна адреса: igor_dubrovskiy@i.ua

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей