Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:53:46

Виконавчий комітет Чернігівської міськради схвалив Програму управління боргом міського бюджету на 2016 рік

24.12.2015   14:07

23 грудня провів своє перше засідання новостворений виконавчий комітет Чернігівської міської ради. Серед інших питань порядку денного виконком розглянув проект Програми управління боргом міського бюджету м. Чернігова на 2016 рік.

Члени виконкому заслухали інформацію заступника начальника управління – начальника відділу фінансів підприємств комунальної власності та з питань нових форм господарювання фінансового управління міської ради Олени Лисенко про виконання зобов'язань щодо повернення кредитних коштів та основні завдання Програми на 2016 рік.

О. Лисенко повідомила, що Чернігівською міською радою з грудня 2013 та протягом 2014-2015 років здійснене місцеве зовнішнє запозичення до бюджету розвитку міського бюджету м. Чернігова у формі кредитних коштів від міжнародної фінансової установи Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) загальним обсягом 299,1 тис. грн. з фіксованою відсотковою ставкою за користування кредитними коштами у розмірі 3,0 % річних. Кредит здійснений з метою реалізації енергоефективних заходів у будівлях навчальних закладів м. Чернігова для забезпечення скорочення споживання енергоресурсів установами освіти.

Так, повернення кредитних коштів здійснюється 7 (сімома) рівними піврічними платежами, починаючи з 15 грудня 2014 року. Кінцевий термін розрахунку – 15 грудня 2017 року.

Загальні обсяги платежів з обслуговування боргу міського бюджету м. Чернігова, що мають бути здійснені у 2016 році, прогнозуються на рівні 1 722, 3 тис. грн., у тому числі: коштами загального фонду міського бюджету – 111,9 тис. грн., коштами спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку) – 1610,4 тис. грн.

Найбільшу питому вагу в обслуговуванні боргу міського бюджету протягом 2016 року становитиме повернення основної суми боргу в розмірі 1 610,4 тис. грн., сплата відсотків складатиме 86,0 тис. грн, решта – послуги та комісії уповноваженого банку за обслуговування кредитного договору в сумі 25,9 тис. грн.

Виконавчий комітет міської ради схвалив Програму управління боргом міського бюджету м. Чернігова на 2016 рік та доручив фінансовому управлінню міської ради внести Програму на розгляд міською радою.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини