Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:42:45

Депутати від УКРОПу відповіли на звинувачення в підкупі та нечесному голосуванні

25.11.2015   08:14Агенцiя

24 листопада відбулася прес-конференція представників політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» стосовно першої сесії Чернігівської обласної ради.

Новообрані депутати обласної ради Сергій Журман, Андрій Віротченко, Людмила Бойко, Ігор Дягель та Олег Хасенко зустрілися зі ЗМІ, аби привселюдно заявити, що звинувачення від народного депутата Олега Ляшка щодо їх «продажництва» безпідставні.

Депутати заявили, що прийшли в облраду відстоювати інтереси міста, а тому про хабарі в будь-якому вигляді не може бути й мови.

Фракція УКРОПУ дотримується позиції партії: співпрацювати та підтримувати усі демократичні сили, окрім БПП «Солідарність». А тому закиди про те, що вони голосували за кандидата від БПП на пост голови облради безпідставні. 

«Голосували по совісті і не соромимося цього», - наголосив Сергій Журман та додав, що звинувачення в підкупі є безпідставними і депутати від УКРОПу готові довести це, пройшовши детектор брехні.
Наразі, УКРОП перебуває в опозиції до нинішньої влади та досі вважають представників РПЛ друзями і готові співпрацювати. Сваритися та судитися з ними наміру не мають.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини