Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:47:07

БФ “Поліський оберіг” в 2015 році надав матеріальну допомогу майже 13000 осіб

15.11.2015   18:22Агенцiя

Гуманітарна, фінансова та консультативна допомога людям, які потребують підтримки — це завдання, реалізацією яких вже більше чотирьох років системно займається Благодійний фонд “Поліський оберіг”, зокрема у рамках програми “Рука допомоги”.

Кількість заяв на матеріальну допомогу від мешканців Чернігова значно збільшилася в жовтні 2015 року. Після їх опрацювання правління фонду прийняло рішення збільшити фінансування в рамках програми “Рука допомоги”. В зв’язку з цим з 11 листопада були відкриті додаткові офіси, в яких мешканці міста писали заяви та отримували матеріальну допомогу.

Всього у 2015 році матеріальну допомогу від фонду отримали вже 12 834 мешканця Чернігова. Це одна із найбільших соціальних програм, що була реалізована на Чернігівщині.

Підтримку також отримують жителі районів області, вимушені переселенці та люди, що потребують посиленої уваги суспільства не залежно від місця проживання чи інших обставин на розсуд правління Благодійного фонду.

Додатково повідомляємо, що Владислав Атрошенко не входить до керівних органів фонду “Поліський оберіг” та не впливає на рішення правління організації в зв’язку з його участю у виборах міського голови Чернігова.

Прес-служба БФ “Поліський оберіг”

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини