Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:59:03

Звернення голови обласної ради Миколи Звєрєва до всіх учасників виборів

24.10.2015   09:09Агенцiя

Дорогі земляки!

Цієї п'ятниці завершується передвиборча кампанія з обрання депутатів місцевих рад, сільських, селищних та міських голів. І вже в неділю, 25 жовтня, ви прийдете на виборчі дільниці аби віддати власні голоси за тих, кому хочете довірити долю своєї територіальної громади, району, області.

Згідно з нормами законодавства України обласна рада здійснювала і робить все залежне аби забезпечити нормальну діяльність обласної територіальної виборчої комісії, всіляко сприяє виконанню, покладених на неї відповідальних правових функцій. Відповідну роботу органи місцевого самоврядування та виконавчої влади провели і безпосередньо на рівні районів, міст, селищ і сіл. Отож головне наше завдання – забезпечити на теренах краю нормальні умови безперешкодного функціонування всіх без винятку виборчих комісій.

Зважаючи на принципи верховенства права та недопущення порушень чинного законодавства в регіоні, як голова обласної ради, я звертаюся до учасників виборів із закликом провести їх із дотриманням усіх громадянських прав та забезпечити чесність і прозорість цієї відповідальної перед усім суспільством політичної кампанії.

Заради цього прошу утриматися від будь-яких провокативних закликів і правопорушень, не допускати зловживань службовим становищем та випадків використання адміністративного ресурсу. Одночасно закликаю не брати і не пропонувати будь-яку винагороду в обмін на голоси виборців.

Звертаюсь до голів виборчих комісій із проханням забезпечити своєчасне відкриття виборчих дільниць, дотримання правопорядку, надійну охорону виборчих бюлетенів. Обов'язково, на випадок відключення електроенергії, слід передбачити додаткові джерела освітлення та безперебійну роботу комп'ютерної техніки.

Щиро прошу всіх жителів Чернігівщини в день виборів усвідомлено, принципово, зі всією відповідальністю за долю держави, виконати цей високий громадський обов'язок.

Необхідно з гідністю продемонструвати свою громадянську і життєву позицію аби оновлення органів місцевого самоврядування нашого древнього Чернігово-Сіверського краю відбулося чесно, прозоро і усвідомлено, без будь-яких спроб фальсифікації.

Маємо зробити все належне, аби не допустити підкупу виборців, підробки бюлетенів, використання брудних, оплачуваних з боку окремих політичних сил, виборчих технологій.

Отож, шановні виборці, не піддавайтеся на підкуп, провокації і умовляння. І, насамперед, попереджуйте протиправні явища, які можуть дискредитувати виборчий процес чи поставити під сумнів результати народного волевиявлення, негативно вплинути на міжнародний імідж України.

Будьте гідними своєї совісті і власного вибору, аби потім не шкодувати, що обрали не тих, кого бажали.

Від вашого свідомого і правильного рішення залежить майбутнє рідного краю і всієї держави.


Голова обласної ради Микола Звєрєв

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини