Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 16:59:59

Олександр Соколов і партія "Наш Край" не дозволять кримінальній олігархії вкрасти голоси людей

21.10.2015   10:19Агенцiя

Виборча кампанія в Чернігові зовні відбувається доволі спокійно, але це оманливе відчуття. Про це заявив мер Олександр Соколов, під час телемосту партійних організацій «Нашого краю» з усіх регіонів України.

«Триває надзвичайно гостра боротьба. Боротьба між майбутнім міста та його минулим. Ми йдемо вперед і розраховуємо на підтримку громади. Хоча водночас відчуваємо шалений СПРОТИВ ОЛІГАРХІЧНІХ СТРУКТУР. Вони прагнуть позбавити Чернігів майбутнього. Ставлять собі за мету приватизувати інженерну інфраструктуру. Це РЕАЛЬНА ЗАГРОЗА нашому РІДНОМУ МІСТУ»,  – сказав він.

Крім того, мер Чернігова додав, що на цих виборах тільки громада вирішуватиме, яким бути місту наступні 10 років. Або розбудовувати  Чернігів як затишне європейське місто, комфортне для життя і цікаве для туризму. Або створити всі умови для того, щоб Чернігів став ПОЛІГОНОМ КРІМІНАЛЬНОЇ ОЛІГАРХІЇ. За словами Соколова, олігархія рветься до влади в місті. Витрачає шалені ресурси, обіцяє рай на землі, запрошує на концерти поп-зірок. Однак одразу після виборів місто буде змушене оплатити цей аукціон щедрості.

Мер Чернігова наголосив, що його команда має стратегічний план дій – програму розвитку «Чернігівська перспектива». А також запевнив у тому, що вони захистять РЕЗУЛЬТАТИ ВОЛЕВІЯВЛЕННЯ і не дозволять кримінальній олігархії вкрасти голоси людей.

Наостанок Соколов додав, що відчуває підтримку людей до нього і до чернігівської команди «Нашого краю», це затверджують соціологічні дослідження.

Нагадаємо, за останніми соціологічними дослідженнями, в Чернігові лідирує  партія «Наш край» і її кандидат на посаду міського голови Олександр Соколов.  «Наш край» здобуває понад 31 % голосів. Найближчий конкурент має на 10 % менше. А серед кандидатів на посаду мера Чернігова Олександра Соколова підтримали 41,5 %, а найближчого конкурента – 18,8 %.


PR

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини