Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:51:22

Зустрічі з виборцями, новий майданчик та прийом громадян – робоча субота Сергія Березенка. ФОТОрепортаж

05.09.2015   21:33Агенцiя

Народний депутат Сергій Березенко у суботу 5 вересня перебував у Чернігові. Зранку побував на відкритті дитячого майданчику, провів прийом громадян, зустрівся з молоддю та відвідав чернігівських міліціонерів у лікарні.

Сергій Березенко переконаний, що народний обранець має опікуватися округом після виборів, приділяючи значну увагу зустрічам з виборцями.

 Десятий ювілейний майданчик

У багатоповерхівках, що на вулиці Мстиславського, проживає багато молодих сімей. Донедавна дітлахам ніде було грати, окрім аварійних дерев та бетонних плит. Тому було прийнято рішення встановити ігровий майданчик саме тут. Це вже 10 – ювілейний майданчик, який був відкритий за сприяння Ради регіонального розвитку.

А поки діти ласували солодкою ватою та морозиво, стрибали на батуті та запускали повітряні кульки, Сергій Березенко спілкувався з батьками малечі. Чернігівці ділилися своїми проблемами та розповідали про те, що їх хвилює.

- У мешканців цих будинків, з якими я сьогодні спілкувався, дуже багато проблем та турбот. Вони діляться зі мною своїми історіями та негараздами, - говорить Сергій Іванович.

Одна з історій викликала занепокоєння у народного депутата. Мешканка одного з будинків розповіла, що нещодавно невідомому чоловіку стало зле і він впав біля цього самого майданчику, біля дітей. За її викликом приїхала швидка та наряд міліції, зафіксували факт і поїхали залишивши людину на тому місті, де вона і лежала.

За словами Березенка такі дії не мають залишатися без уваги. І нардеп має намір звернутися до правоохоронних органів з проханням ставитися до своєї роботи більш відповідально.

Прийом громадян

Після того, як майданчик було відкрито Сергій Березенко влаштував прийом громадян у приймальні Ради регіонального розвитку.

Поспілкувавшись з містянами Березенко зізнався, що у Чернігові вистачає проблем, які мають бути вирішені. А деякі потребують негайного втручання.

 Наприклад маленька дівчинка, яка навчається в Чернігівській школі № 27 має складне онкологічне захворювання і наразі проходить лікування у Києві. Процедури, які роблять дитині та медикаменти коштують надзвичайно дорого і родина не здатна їх оплатити. Тож нардеп пообіцяв допомогти батькам дитини.

Люди зверталися з різними питаннями. Серед також є і будівельні, і питання благоустрою міста.

Зустріч в обласній лікарні

Також Сергій Березенко відвідав чернігівських правоохоронців, що постраждали внаслідок сутичок під Верховною Радою у Києві, які перебувають в обласній лікарні. Сергій Іванович приніс хлопцям гостинці та взяв їх контакти для того, щоб допомогти з витратами на лікування.

Олена Михайленко

PR

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.