Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:50:06

Прості Люди проти чиновницького свавілля на сесії Чернігівської міської ради

31.08.2015   12:16Агенцiя

Серед сотні політичних партій, які існують в українському політикумі, нарешті з’явилась нова політична сила зумовлена вимогою самого суспільства, яка здатна стати на захист прав простої людини –ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА».

Основним завданням політичної сили є боротьба з олігархами та корупцією, розробка економічної доктрини, створення нової Конституції, яка б дійсно захищала простих людей.

Лідер партії Сергій Каплін наголошує, що він добивається аби Парламент проголосував за соціальні законопроекти – відмінив оподаткування пенсії, провів індексацію зарплат і пенсій, підвищив прожитковий мінімум, зменшив тарифи.

Сьогодні на Чернігівщині потужно вже набирає оберти команда –ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «ПАРТІЇ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА».

Так 28 серпня перед сесією Чернігівської міської ради активісти простих людей Чернігова гучно і сміливо заявили свою позицію щодо болючих для чернігівців питань.

Сьогодні знову йде дерибан чернігівської землі в «Ялівщині», власники тільки змінюють свої маски. Розігрується земля «Кордівки», що є ласим шматком. Кишеньковим фірмам-забудовникам продовжують виділяти десятки гектарів землі, які належить громаді нашого міста.

Депутати голосують за отримання приватною фірмою десятки мільйонів  доларів кредитних коштів, при цьому їм байдуже, чим  виллється  це для простих людей. До чого взагалі призведе чергова монополія ринку тепла в приватних руках. І на які тарифи чернігівцям очікувати взимку?  

І це лише частка болючих  питань, які впродовж останніх п’яти років збурювали чернігівців.

Складається таке враження, що наприкінці каденції міської ради, наші «різнокольорові» міські обранці дружньо видирають все можливе, що тільки можна захапати забувши і про виборців і про вибори. Хоча, що стосується виборів, можливо і не забули, оскільки виділили собі кошти з міського бюджету на свою депутатську роботу, щоб знову цинічно розповідати казки і намагатись купити нас з вами.

Простим Людям набридло, що існуючі місцеві політичні «еліти» лише розігрують свою театральну роль «слуг народу», а самі переплелися між собою наче «спрут» .

Можна сказати, що нічого не вдієш. Але саме зараз наступив той час, коли прості люди повинні дати оцінку діяльності місцевого депутатського корпусу і від нашого з вами вибору, від усвідомлення власної гідності залежить подальша доля Чернігова і нас з вами.  

Досить!

ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА» не буде спостерігати за тим, як затягується зашморг на шиї чернігівців. Досить підвищувати нам тарифи на енергоносії , комунальні послуги, орендну плату на землю і нерухомість. Сотні домів нашого міста потребують капітальних ремонтів під’їздів, заміну ліфтів, облаштувань покрівель, доріг. Нахабність ЖЕКів не має меж. Соціальні заклади, дитячі садки, школи, лікарні в занепаді. А паралельно з цим місцева політична еліта продовжує жирувати.

Зупинимо цей бардак!

«ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА».- молода політична сила, яка за короткий період стрімко набирає своїх прихильників. Оскільки в основі українського суспільства стоїть  проста людина, про що так швидко забули ті партії, які давали присягу на майдані гідності простим людям.

Тепер у простих людей є партія, яка буде захищати їхні інтереси. Зараз ми формуємо команду. Простих людей - 90%. Ми повинні об'єднатися і перемогти.

«Ми повинні мати не просто листівку, а ідеологію: сильна держава, деолігархізація, декриміналізація, нова Конституція простих людей, нищівна війна з корупцією і амбітна нова економічна доктрина", - написав Сергій Каплін.

Змусимо чиновників поважати Простих Людей!

Андрій Бузар

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини