Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:25:10

Ділити не владу, а роботу – принцип управління на Куликівщині. Новий голова згоден

27.08.2015   16:58

Чергове представлення голови райдержадміністрації відбулося сьогодні у Куликівці. Очолив РДА Олексій Михайлович Ракоїд, представляв – Валерій Куліч. На зборах був присутній і актив району: депутати, управлінці, підприємці.

Першою слово взяла колишня очільниця райдержадміністрації Валентина Михайлівна Мельник: «Хочу подякувати активу району і обласному керівництву за те, що ми завжди знаходили спільну мову і підтримку. Переконана, що так буде й надалі, що Олексій Михайлович зуміє налагодити ефективну роботу», – сказала, звертаючись до колег Валентина Мельник.

Наступним говорив голова облдержадміністрації Валерій Куліч. Він привітав новопризначеного голову РДА, висловив сподівання на його відданість справі і одразу ж перейшов до нагальних задач керівництву району:«Найголовніше з того, про що я вас проситиму – це приділити максимум уваги енергозбереженню, переходу на місцеві види палива, оформленню субсидій. Зима буде не легка і ми маємо бути готові до цього. Тому звертаюся до голів громад – мобілізуйте всі сили для оформлення субсидій, що б у жовтні ваші ж односельці не стояли у чергах. По-друге, відпрацюйте питання енергозбереження та альтернативних видів палива. Хоча Куликівка і так у числі лідерів із використання місцевих видів палива і робота тут ведеться системна, але й не забувайте про збереження тепла. Зараз діє державна програма пільгового кредитування потреб пов’язаних з енергозбереженням: вікна, котли тощо. Держава, через державні банки і цільові програми, компенсує значну частину витрат громадян. Відпрацюйте цю тему, розберіться і проінформуйте якомога більше людей. А крім того, Олексію Михайловичу, хочу звернути вашу увагу на те, що Куликівщина має і аграрний і промисловий потенціал. Тому зверніть, будь ласка, увагу на розвиток виробничих підприємств, «затягуйте» сюди усі можливі виробництва, створюйте умови для розвитку тих, які вже працюють. Якщо будуть якісь проблеми чи перешкоди, які не виходить вирішити на рівні району – звертайтеся на пряму до мене».

Новий голова Куликівської РДА Олексій Ракоїд багатослівним не був, проте задекларував прагнення до роботи і розуміння проблем району: «Я маю намір жити на Куликівщині і працювати на благо куликівської громади. Проблеми мені знайомі і, здебільшого, типові для кожного району. Проте, у ході консультацій, вже з’ясувалася місцева проблематика, але шляхи її розв’язання також є зрозумілими».

Також до слова був запрошений голова Куликівської районної ради Юрій Крепосний: «У нас у районі є сталий принцип – ділити не владу, а роботу. Його й будемо додержуватись і таким чином помножимо наші зусилля»

Довідка:

Ракоїд Олексій Михайлович родом ізБорзни. Освіту економіста-організатора сільськогосподарського виробництва здобув у 1985 році в Українській сільськогосподарській академії (м. Київ). Має 37 років трудового стажу, з них 3 – на державній службі. За цей час працював головним економістом колгоспу, заступником генерального директора агропромкомбінату у місті Ніжин, директором представництва Акціонерного страхового товариства, керуючим та директором відділень банківських установ у Ніжині. На посаду голови Куликівської райдержадміністрації призначений Указом Президента України від 21 серпня 2015 року.

Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини