Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 06:02:01

Срібнянщина – з новим головою райдержадміністрації

21.08.2015   12:29

20 серпня, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч представив активу Срібнянського району нового голову райдержадміністрації – Ніну Михайлівну Бондаренко.

«По-перше, вітаю вас і зичу сил справитися з тим об’ємом роботи, який зараз на вас звалиться. І до поточних завдань з управління районом уже з самого початку даю вам завдання додаткові: необхідно провести повну інвентаризацію всіх теплопостачальних об’єктів району з метою визначення можливості переведення їх на місцеві, дешевші, види палива. Друге, це стосується і присутніх тут сільських голів, активізуйте, будь ласка, роботу з оформлення субсидій. Мобілізуйте для цього всі можливі сили, щоб із початком опалювального сезону не допустити колапсу в роботі соціальних служб», – сказав Валерій Куліч одразу після формального представлення нового голови райдержадміністрації.

«Я добре усвідомлюю, що ця посада – не нагорода, а випробування і велика відповідальність. Пріоритети в роботі зрозумілі – тому, переконана, за умови злагодженої роботи, поставлені задачі будуть для нас посильними», – сказала, звертаючись до активу району Ніна Бондаренко.

Крім того, голова ОДА Валерій Куліч звернув увагу управлінців району на те, що Чернігівщина отримала з Фонду регіонального розвитку додатково близько 101 мільйона гривень на закінчення об’єктів незавершеного будівництва. «Гроші є, якщо все буде до ладу, то, може, ще трохи роздобудемо, але звертаю увагу на те, що ці кошти можуть бути використані лише на вже готові проекти незавершених будівництв. Тому прошу вас терміново підняти всі необхідні папери, і подати пріоритетні об’єкти для того, що б ми змогли ефективно використати ці кошти», – наголосив Валерій Куліч.

Також до слова був запрошений народний депутат України, мажоритарник від 210-го виборчого округу, до якого входить і Срібнянщина, Олег Дмитренко.

«І управлінці, й агровиробники, і загалом актив району добре знають Ніну Михайлівну (у неї понад 31 рік трудового стажу, 11 – на державній службі в районі). Тому виробничі стосунки вже налагоджені й робота має бути продуктивною. Прошу вас, пані голово, і присутні тут керівники громад, у разі, якщо треба допомога вашого депутата – у вас є мій номер телефона, я чим зможу – завжди постараюся допомогти. Успіхів вам!», – звернувся до земляків-срібнянців нардеп Олег Дмитренко.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини