Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:40:21

Портал Чернігівського Офісу реформ

18.08.2015   07:35Агенцiя

3 серпня тестовому режимі розпочав свою роботу інформаційний портал Офісу реформ у Чернігівській області: http://reformy.cn.ua.

Веб-сайт присвячений реформі децентралізації в Україні, зокрема об’єднанню територіальних громад у Чернігівській області, а також реформам освіти та медицини, які тісно пов’язані з адміністративно-територіальним устроєм. На сайті вже сьогодні доступна актуальна інформація щодо Перспективного плану Чернігівської області, зокрема карта та паспорти майбутніх об’єднаних громад, карта затверджена Кабінетом Міністрів України, а також інтерактивні таблиці процесу об’єднання територіальних громад області, за допомогою яких можна в режимі онлайн спостерігати на якому з етапів об’єднання знаходиться та чи інша громада в області.

В процесі розробки знаходиться розділ з інтерактивною картою, за допомогою якої, можна буде ще простіше отримати необхідну інформацію по кожній громаді. Також найближчим часом запрацює розділ запитань та відповідей, в якому ви зможете знайти відповіді на актуальні питання та поставити запитання в режимі онлайн.

Тим часом для отримання консультацій Ви можете звернутися до Офісу реформ за телефоном (0462) 675-085 або заповнивши форму зворотнього зв’язку за посиланням: http://reformy.cn.ua/index.php?do=feedback

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.