Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:17:14

День будівельника: доки тривають будівництва – живе й розвивається країна

07.08.2015   13:31Агенцiя

З нагоди професійного свята сьогодні в залі облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч будівельників із керівництвом області.

Муляри, зварювальники, архітектори, менеджери та управлінці зібралися за одним столом. Від імені жителів Чернігівщини зодчих привітав голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

«Ваша праця – це безпосереднє творення блага для людей і держави. Адже поки розбудовуються міста і села – живе і розвивається країна. Зичу вам, щоб усі плани здійснювалися, а зведене вами не зазнавало руйнувань», – звернувся до присутніх Валерій Куліч.

Одразу після вітальних слів голови облдержадміністрації та обласної ради розпочалося відзначення «винуватців» свята. Почесні грамоти, подяки і дипломи знайшли своїх власників і серед організаторів та управлінців, і серед безпосередніх виконавців робіт.

У свою чергу будівельники зазначили: дуже хотілося б, щоб усі учасники процесу зведення будівель ставилися один до одного з розумінням і йшли назустріч. Також вони зазначили, що останнім часом зменшилася кількість перевірок і необхідних погоджень із боку виконавчої влади, що значно поліпшило умови роботи галузі. Проте умови співпраці з приватними, зокрема, енергопостачальними кампаніями досі спричиняють безліч ускладнень.

Підсумовуючи бесіду, голова облдержадміністрації Валерій Куліч висловив переконання у перспективності розвитку галузі: «За перше півріччя введено в експлуатацію близько 49 тисяч квадратних метрів житла, що становить 140% від показника минулого року. Цей позитивний тренд має бути збережений і надалі, адже ресурс введення в експлуатацію багатоквартирних будинків є. Крім того, вже підтверджено отримання областю близько 101 мільйона гривень із Фонду регіонального розвитку на добудову незавершених споруд, радує і 1,6 мільйона на ремонт візитівки Чернігова – церкви Великомучениці Катерини. І надалі ми «вибиватимемо» всі можливі ресурси для Чернігівщини. Ваше ж завдання, як забудовників, освоїти ці кошти своїми силами – бути конкурентоздатними, щоб на нашій землі будували наші забудовники, і кошти залишались теж у нас», – наголосив Валерій Куліч.

Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини