Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:45:12

ЦВК прийняла оригінал протоколу про підсумки виборів в Чернігові

28.07.2015   21:14Агенцiя

Офіційні результати виборів повинні бути оголошені не пізніше ніж через 15 днів після голосування.

Центральна виборча комісія (ЦВК) прийняла протокол ОВК одномандатного виборчого округу № 205 про підсумки голосування на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 р. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центрвиборчкому.

"Для розгляду та подальшого опрацювання Комісія прийняла протокол окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 205 про підсумки голосування в цьому окрузі на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року", - сказано в повідомленні.

Крім того, ЦВК скасувала реєстрацію кандидата у народні депутати України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Шпильку Р. В., включеного до виборчого списку політичної партії "Опозиційний блок" під № 75, виключивши його із зазначеного списку. Також скасовано реєстрацію довіреної особи кандидата у народні депутати України Міщенка А. М., зареєстрованого в ОВО № 205.

Згідно із законом, ЦВК має не пізніше ніж через 15 днів після голосування встановити офіційні результати виборів.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини