Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:50:14

На виборах у 205 екзит-поли оприлюднили дві організації. Результати протилежні

26.07.2015   20:18Агенцiя

"Социс" дає Березенку 31,4%, Корбану – 17,1%, New Image Marketing Group дає Корбану 33%, Березенку – 23%.

У Чернігові сьогодні на проміжних виборах народного депутата по виборчому округу №205 дві організації проводили екзит-поли. Опитування виборців на виході із дільниць замовили лідери перегонів. Так, для штабу кандидата у народні депутати Геннадія Корбана працювали соціологи центру New Image Marketing Group. Штаб Сергія Березенка замовив проведення екзит-полу у київської соціологічної групи "Социс".

Центр соціальних та маркетингових досліджень «СОЦИС» підвів підсумки дослідження, яке проводилося на виході з виборчих дільниць 205-го одномандатного округу 26 липня 2015 року, в день позачергових виборів до Верховної Ради України.
За даними Exіt-poll на 19:30 більша частина електорату віддала свій голос за кандидата від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» - Сергія Березенка. Його підтримало 31,4% респондентів. Це в 1,8 разів перевищує результати найближчого переслідувача – представника партії «Укроп» Геннадія Корбана, якому виразили довіру лише 17,1% виборців.
За фінальними результатами до ТОП-5 також увійшли Андрій Міщенко з ВО «Свобода» (10,0%), Ігор Андрійченко з «ДемАльянсу» (9,0%) та самовисуванець Володимир Зуб (7,0%). Лише одинадцять прізвищ потрапили до переліку кандидатів, чий рівень підтримки, за даними ExIt-poll, перевищив 1% респондентів.
Як наголошують у центрі «СОЦИС», дослідженням охоплювалося 40 виборчих дільниць в межах всього виборчого округу (Деснянский район міста в повному обсязі, та невелика частина Новозаводського району міста). На кожній дільниці було опитано близько 40 виборців (в залежності від розміру виборчої дільниці). Загальна кількість респондентів склала 2011 чоловік. Похибка дослідження – 2,5%.

Екзит-пол NEW IMAGE GROUP:
Корбан – 33%,
Березенко – 23%,
Мищенко – 10%,
Андрійченко – 8,
Зуб – 7%.
Через великий відсотка відмов (понад 60%), компанія «New Image Marketing Group» усвідомлює, що похибка даних може бути високою і непередбачуваною.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини