Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 22:08:44

Кілька сотень чернігівців прийшли поспілкуватися з Геннадієм Корбаном у дворі по вул. Пухова

24.07.2015   16:48

Велике, але затишне, подвір'я на околиці Чернігова. Навколо - самі типові висотки, але люди тут живуть дружні, приязні, діти разом граються на дитмайданчику.

Однак останнім часом душевна рівновага жителів порушена - їх стривожило засилля "чорних" матеріалів у пресі, до міста підтяглася міліція у величезній кількості. Люди запитують в Геннадія Корбана: що це?

Той відповідає:

- А це влада намагається зробити все, аби я не зміг виграти і допомогти людям...

Чернігівці ніяково перепитують:

- Але ж як тоді бути з "Укропом"?

Андрій Денисенко, народний депутат, який присутній на зустрічі кандидата в народні депутати та чернігівців, відповідає:

- Не переживайте, все буде гаразд, прорвемося. Ми не здамося. Ми знаємо, що надійна сила візьме гору і ми зможемо змінити країну на краще!

Геннадій Корбан пояснює ті позиції програми партії, які обстоює сам і за які бореться "Укроп":

- Ще торік ми зрозуміли, що без сильної і мотивованої професійної армії неможливо захистити Україну, а без якісної медицини - зробити її громадян здоровими та сильними. Ось наприклад, ми у Дніпропетровську в лікарнях зробили спеціальні медкартки для пенсіонерів. Їх не відправляють до аптек, вони ні перед ким не принижуються, натомість можуть розраховувати на якісну медичну допомогу. А ще ми виступаємо за покарання затятих корупціонерів - 15 років позбавлення свободи, без цього  неможливо навчити їх не красти. Ось за це ми і стоїмо.

Тут його обірвала якась жінка в темному траурному одязі.

- Знаєте, я хочу вам подякувати.

- За що?

- За те, що ви вже дбаєте про місто, про дозвілля наших дітей, допомагаєте і підтримуєте нужденних, для людей, хто опинився у скрутній ситуації - ваша підтримка неоціненна. Дякую!

Варто зазначити, що з-поміж чернігвців траплялися і представники основного конкурента. Вони навмисне голосно "перешіптувалися", їм все не подобалося, вони чомусь показували пальцями на кандидати і з презирством оглядали людей навколо. Однак підійти до Корбана і запитати щось в нього напряму - вони так і не наважились. Єдине, на що вистачило запалу - демонстративно - компанією у чоловік двадцять залишити місце зустрічі.

PR

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.