Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:33:31

Геннадій Корбан опікується проблемами гарячого водопостачання

16.07.2015   17:05

Геннадій Корбан разом з керівництвом ПАТ "Облтеплокомуенерго" будуть працювати над реструктуризацією боргів підприємства

З'явилася надія, що до осель чернігівців повернеться гаряча вода

Чернігівців і досі турбує невирішене питання відсутності гарячої води в оселях. Мабуть, вперше за десятиліття місто стикнулося з цією проблемою на такий тривалий час і без жодних перспектив вирішення. Як відомо, в місті два підприємства здійснюють постачання гарячої води - ТОВ "Технова", яка орендує Чернігівську ТЕЦ,  та ПАТ "Облтеплокомуненерго" з 18 котельнями, які працюють на газу. Одначе вже з квітня труби 16 котелень ОТКЕ не працюють.

Причина: НАК "Нафтогаз України" розпорядився  відключити від газопостачання підприємства, що мають п'ятирічну заборгованість за газ. Тому "Технова", у якої немає боргів, надає послуги, а ПАТ "Облтеплокомуненерго", із заборгованістю понад 100 мільйонів гривень - ні.

В Чернігівській облдержадміністрації обіцяли вирішити проблему з боргами вже до 1 червня, але на дворі давно липень - а гарячої води катма.

Геннадій Корбан, постійно спілкуючись з чернігівцями, теж в курсі цього наболілого питання. За його словами, відсутність гарячої води у кількох сотнях житлових будинках - у топ-трійці проблем, які потребують нагального вирішення, розповіли йому містяни. І поки одні чиновники відсиджуються у владних кабінетах, кандидат в народні депутати від політсили "Укроп" діє. Днями Геннадій Корбан спілкувався з одним з власників ПАТ "Облтеплокомуенерго", який проживає за межами країні. За підтримки народних депутатів об'єднання "Укроп" найближчим часом будуть направлені звернення та пропозиції до Кабміну - щодо реструктуризації боргів проблемного підприємства. Відтак, надія, що у будинках чернігівців з'явиться гаряча вода - знову зажевріла.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.