Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:08:22

Краса з "Укропом": битва перукарів, модні дефіле та багато чудової музики

14.07.2015   17:17Агенцiя

14 перукарів-стилістів змагалися за звання кращого майстра Чернігова в рамках загальноміського конкурсу "Битва перукарів". Свято краси, стилю та шарму відбулося в Чернігові в Місті Майбутнього за підтримки благодійного об'єднання "Укроп"

Головна тематика та основа для створення красивих зачісок - Україна, патріотичні кольори, вишиванкові візерунки і, звісно, краса чернігівських дівчат. Оцінювали роботи -  майстри міжнародного класу на чолі з головою журі - топ-стилістом Оленою Бутіковою. 

Кожному майстру за умовами конкурсу надавали 45 хвилин на створення образу. А поки перукарі придумували зачіски, глядачів розважали чернігівські колективи та співаки. А ще - модні покази вечірніх суконь, вбрань у стилі кежуал, весільних вбрань. Родзинка фешн-шоу: дефіле дівчат у купальниках - з янгольськими крилами а-ля "Вікторія Сікрет".

І ось, нарешті, судді вже визначилися зі своїми фаворитами. Олена Бутікова, оглянувши усі роботи, готова оголосити свій модний вирок. Зізнається, приємно вражена тим, що дівчата використали у своїх модельних зачісках ті елементи, які їм  показали кілька днів тому - під час навчання.

- Я хочу сказати, що всі майстрині - розумниці і молодчинки. Подивіться, які складні зачіски вони зуміли зробити, і це не дивлячись на вітер! Ми судили за формою, чистотою, за рівнем фарбування, за довершеністю образа. Це критерії, притаманні загальнонаціональним конкурсам перукарського мистецтва. Рівень майстерності - дуже високий. Всі учасниці вже чемпіонки!

Третє місце посіла чернігівка - етнічна азербайджанка Шахана Мехралієва, одначе східній красуні чудово вдалося передати український колорит. Друге місце - в Яни Якубець, а от перше місце та титул "Перукаря міста" дісталися - Юлії Горбатюк. Усі дівчата-переможниці отримали у якості подарунка сертифікат на навчання в одному з кращих освітніх центрів бьюті-індустрії України "Натео".

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.