Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:01:17

Геннадій Корбан: "Для кожного важливо мати місце, куди можна протоптати стежку до Бога"

10.07.2015   22:14Агенцiя

Геннадій Корбан зустрівся з представниками єврейської громади Чернігова. Говорили як про звичні речі – медицину, освіту, комунальні послуги, так і про питання, вирішення яких дороге серцю кожного єврея міста – це синагога.

В Дніпропетровську у тамтешньої спільноти є величезний відомий всій Україні культурний і духовний центр – Менора, площа якого становить понад сорок тисяч квадратних метрів. Тут є не лише музей та арт-галерея, а й хоспіс для літніх людей. На відміну від дніпропетровців, у чернігівців і досі немає місця для спілкування з Богом. Попри це вони не полишають надії на те, що найближчим часом в місті з’явиться синагога. І чернігівський дніпропетровець буде сприяти в цьому.  Геннадій Корбан:
- Я розумію, для кожного важливо мати місце, куди можна протоптати стежку до Бога. Ось тому я беру це питання під свій особистий контроль.
 
В рамках спілкування з одновірцями, Геннадій Корбан відвідав дитячий садок єврейської громади Чернігова. З деякими дітками кандидат в народні депутати вже встиг познайомитися – благодійне об’єднання «Укроп» для них раніше влаштувало цікаву подорож до Менського зоопарку. Нині – привід продовжити знайомство. Батьки звично нарікають на бездіяльність влади у плани підтримки молодих родин, на погану просвітницьку політику, на відсутність у садочку якісного дитячого майданчика.
Геннадій Корбан:
- Я сам як багатодітний батько чудово розумію вас. Тим більше, що нині до звичного переліку батьківських турбот додався острах через війну на Сході. Але я скажу, що наш Фонд оборони країни і тут тримає рубежі. Тепер ми підтримуємо Чернігів. І будемо робити це і надалі, а проблему з дитячими гойдалками, я думаю, ми вирішимо. Найближчим часом.

Інші питання стосувалися засилля адмінресурсу. Стурбовані цим і представники єврейської громади. Тим більше, що кандидатів аж сто двадцять сім. Тут неважко заплутатися навіть молодій людині. Люди відверто питають: доки буде  молодий провладний кандидат знущатися над містом та його жителями?
Геннадій Корбан:
- Подібна тактика розрахована на літніх людей, аби їм було важко зорієнтуватися у метровому бюлетені. Але і самі махінації – теж яскравий маркер. Якщо суперник вдається до брудних ігор з силовими методами, з двійниками, з адмінресурсом – це свідчить про те, що у нього невеликі шанси на перемогу. Відтак, надійна сила  візьме гору.


 
Як запевняють чернігівці, для єврейської громади міста Геннадій Корбан не просто кандидат в народні депутати, це передусім надійний партнер, який здатен підтримати свій народ  у важку хвилину.

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.