Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:34:25

"ЩОДЕННИК КАНДИДАТА" ЗА 3-4 ЛИПНЯ

05.07.2015   09:49Агенцiя

За інформацією, отриманою у соцмережах та на електронну пошту, протягом цих двох днів діяльність проводили 12 з 127 зареєстрованих канидатів. До зустрічей з виборцями та організацією різноманітних заходів додалися публічні дебати-батли та зустрічі за келихом, які вже охрестили «алко-селфі».

Також кандидати у народні депутати активно залучають чернігівців до спортивних занять та здорового способу життя. І звичайно використовують заходи один одного для власного піару.

3 липня у Чернігові стартували акція «Стоп-підкуп». До неї долучилися Геннадій Корбан та Сергій Березенко. Обидва закликають чернігівців звертатися до міліції в разі виявлення фактів підкупу.

Андрійченко Ігор Володимирович

4 липня взяв участь у публічних дебатах кандидатів. Опонентом виступав Олексій Дурнєв. За словами прихильників І.Андрійченко, саме він виграв дебати бо Дурнєв пішов засмучений.

Барабошко Олександр Олександрович

4 липня разом із кандидатами в народні депутати Олексієм Дурнєвим та Крутчаком Василем влаштували батли кандидатів. Щоправда сам кандидат у цьому заході виступав у ролі відеооператора..

Березенко Сергій Іванович

4 липня взяв участь у відкритті першої велодоріжки у Чернігові. З цієї нагоди був організований 13-кілометровий велопробіг, до якого долучився в якості учасника. А також в цей день взяв участь у відкритті дитячого майданчику  на вулиці Савчука 3 та проспекті Перемоги 145-147.

Блауш Дмитро Ярославович

3 липня провів декілька зустрічей  з чернігівцями на ринку “НИВА” та з мешканцями вулиці Слобідська.

4 липня провів зустрічі з виборцями по вулиці Єськова та Одинцова. В очах людей вкотре побачив розчарування та зневіру у владі. Люди бажають обрати ту владу, яка буде дійсно вирішувати їх проблеми. 

А також в цей день взяв участь у велопробігу, який було організовано з нагоди відкриття першої велодоріжки у місті. Це коштувало кандидату банера, який за його словами зіпсували представники опонентів.

Глаба Андрій Володимирович

3 липня провів акцію протесту біля міліції та міської ради. Вимоги до правоохоронців: припинити підкупи виборців 205 округу. Вимоги до міської ради: відставка міського голови.

Дурнєв Олексій Сергійович

4 липня взяв участь у публічних дебатах кандидатів. Його опонентом виступав Ігор Андрійченко.

Також в цей день запросив молодь Чернігова випити з ним. Біля Мегацентру о 19.00 молодим чернігівцям розливали алкоголь. Не обійшлося без селфі із телезіркою. Щоправда подібний захід викликав непорозуміння із місцевими активістами, які виступають проти споювання молоді. В результаті суперечки з ними кандидат у народні депутати разом із своїми колегами (Барабошко та Крутчаком) змушені були покинути свій електорат. Спини їм прикривали міцні хлопці-охоронці.

Звєрєв Микола Вікторович

4 липня у Чернігові почали роздавати агітаційну продукцію кандидата. Виборцям пропонують православний календар на друге півріччя 2015 року, кишенькові календарики та звернення кандидата на окремому аркуші. Поліграфія кольорова і на дорогому папері.

Корбан Геннадій Олегович

4 липня взяв участь у презентації проекту реконструкції парку Мар'їна роща у Чернігові.

Мельник Олександр Григорович

3 липня під час круглого столу лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, заявив, що кандидат  Олександр Мельник готовий знятись у разі узгодження єдиного «чернігівського» кандидата, котрий матиме найвищий рейтинг. Кандидати Микола Звєрєв та Ігор Андрійченко погодилися обговорити пропозицію та можливість обєднання кандидатів-чернігівців заради боротьби з немісцевими опонентами. Щоправда інші чернігівські кандидати (загальна кількість яких 51) на круглому столі присутні не були.

Міщенко Андрій Миколайович

4 липня отримав подяку від командира військової частини № 3008 полковника В.В.Чумака за підтримку та надання допомоги військовослужбовцям Нацгвардії у виконанні службово-бойових завдань на сході України.

Скубченко Олександр Володимирович

3 липня провів зустрічі із мешканцями Чернігова. Зустрічі відбувалися на проспекті Миру, проспекті Свободи та Центральному ринку. За його словами місто зустріло, як завжди, привітно та сонячно! Він не тільки презентував власну програму кандидата, а ще і ознайомлював виборців із  листом з вимогами  до президента України. За його словами після спілкування стає зрозуміло, що місто потребує кардинальних змін в житлово-комунальному господарстві та чекає справжнього господаря, який буде прислуховуватися до думки кожного чернігівця, а також відстоювати їхні права в столиці.

Тарасовець Юрій Миколайович

3 липня провів зустрічі з працівниками Чернігівської філії «Укртелекому» та обласного відділення Нацбанку, під час яких розповів про своє бачення майбутнього Чернігова та поділився  думками щодо перебігу виборчих перегонів.  А також відповів на численні запитання виборців.

4 липня кандидат в депутати «бігав» від своїх прихильників та однопартійців. Справа в тому, що молодіжне крило «УДАРу» вирішило привчати чернігівців до здорового способу життя. На футболках учасників був напис «Дожени Тарасовця». Такі спортивні акції за інформацією організаторів запланованы на все літо.

 

Нагадуємо, що кандидати, відповідальні за зв’язки зі ЗМІ та уповноважені особи щоденно до 22.00 можуть надіслати короткий текстовий звіт обсягом до 500 знаків про роботу кандидата в окрузі. Повідомлення надсилати на електронну адресу cg.monitor@gmail.com. Інформація оприлюднюватиметься у "Щоденнику кандидата" на сайті "Чернігівський монітор".

Проект "
Щоденник кандидата" є позапартійним і не фінансується жодним кандидатом в народні депутати, політичною партією або благодійним фондом. І є власним проектом "Чернігівського монітору".
При передруку або використанні посилання на «Чернігівський монітор» обов’язкове.

До теми

ЩОДЕННИК КАНДИДАТА ЗА 2 ЛИПНЯ: ПРО ПРИЙМАЛЬНІ, ВИБОРЧІ ФОНДИ ТА ГАСЛА
ВИБОРИ НАРОДНОГО ОБРАНЦЯ У ЧЕРНІГОВІ – ЩО ДАЛІ?
"Щоденник кандидата": географія та професії 
"Щоденник кандидата" розповідатиме чернігівцям про вибори у 205 окрузі

 

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини