Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:02:44

Перелік нових кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 205

27.06.2015   11:08Агенцiя

Перелік нових кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатному виборчому окрузі № 205 на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року.

Дем’яненко Олексій Олексійович, народився 22 березня 1982 року в місті Чернігові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, радник голови правління, Чернігівська обласна спілка споживчих товариств, член Політичної партії "Опозиційний блок", проживає в місті Чернігові, судимість відсутня, самовисування.

Погорєлов Владислав Олександрович, народився 8 травня 1989 року в місті Кременчук Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Кременчук Полтавської області, судимість відсутня, самовисування.

Сіваков Леонід Миколайович, народився 30 грудня 1961 року в місті Суходільськ Луганської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, самозайнята особа – адвокат, заступник голови, рада адвокатів Київської області, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.