Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:29:53

Відкрите звернення партії "Батьківщина"

22.06.2015   18:09Агенцiя

Партія "Батьківщина" завжди виступала за єдність демократичних сил.

Ми неодноразово наголошували на необхідності формування в парламенті більшості депутатів, які твердо стоятимуть на демократичних, проєвропейських позиціях, бо тільки так країна зможе здійснити докорінні зміни, що принесуть нашим співвітчизникам мир і достаток.

Увійшовши до парламентської коаліції, ми відповідально заявили про готовність підтримувати всі рішення, які відповідають державним інтересам, не ставити власні амбіції вище національних, оскільки «Батьківщина» є державницькою політичною силою.

У нас є чітке розуміння того, що під час військової агресії з боку іноземної держави Україні потрібна єдність політичних команд, а не виборча конкуренція.

Саме з цих причин партія прийняла рішення підтримати єдиного кандидата від коаліційних сил на позачергових виборах у парламент. Зокрема, «Батьківщина» не стане висувати своїх представників на 205-му мажоритарному виборчому окрузі, щоб дати змогу перемогти кандидату від Блоку Петра Порошенка – Сергію Івановичу Березенку.

Це дозолить не тільки посилити депутатську більшість, а й завадить реваншу кланів та антиукраїнських сил. Лише об’єднавшись ми зможемо разом продовжити формувати у парламенті армію тих, хто готовий змінити, переломити, посилити ситуацію на фронтах, зробити державу сильною як на полі бою, так і в тилу. Це єдиний правильний шлях. Країні як ніколи до цього потрібна єдність демократичних сил.

Закликаємо партнерів по коаліції підтримати нашу ініціативу. Україна не може дозволити повернення до сценарію, коли конфлікти у демократичному таборі, а також закулісні домовленості з антиукраїнськими силами призвели до формування в Україні диктатури, розстрілу Майдану, анексії Криму та війни на Сході. Разом ми переможемо!


Слава Україні! Героям Слава!


PR

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.