Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:25:57

Працівникам залізничної лікарні станції Чернігів виплачуватимуть заробітну плату з місцевого бюджету

06.06.2015   10:03

4 червня депутати Чернігівської міської ради прийняли рішення про фінансування державного закладу «Вузлова лікарня ст. Чернігів Південно-Західної залізниці» із місцевого бюджету, як це з 1 січня 2015 року передбачає Закон України «Про Державний бюджет України на 2015 рік».

Зокрема, з цією метою Чернігівська міськрада внесла доповнення до міського бюджету на 2015 рік, виділивши 1,5 млн грн. медичної субвенції на виплату заробітної плати працівникам лікарні.

Нагадаємо, що у травні цього року Господарський суд Чернігівської області зобов’язав міську раду прийняти залізничну лікарню станції Чернігів у комунальну власність.
В інших  населених пунктах України 73 залізничні медичні заклади залізничного транспорту з 1 січня 2015 року отримують фінансування з місцевих бюджетів, як це визначено Законом України «Про Державний бюджет України на 2015 рік».
 

Довідково:
Майновий комплекс лікарні складається з будівлі лікарні, поліклініки, харчоблоку, зубопротезної лабораторії, котельні та інших об'єктів,  балансовою вартістю понад 1,9 млн грн.
Більшість пацієнтів вузлової лікарні ст. Чернігів – це мешканці міста. Із 4547 осіб, які в ній обслуговуються, 2242 – чернігівці.

Останні новини Чернігівщини

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.