Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:44:21

Перший заступник голови ОДА представив нового очільника Бахмацької РДА

03.06.2015   07:24

Офіційне представлення голови Бахмацької районної державної адміністрації Віктора Міщука відбулось 2 червня.

Представив новопризначеного очільника району перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич. У церемонії представлення також взяли участь голова районної ради Іван Желіхівський, депутати обласної ради, керівники підприємств, установ, організацій району, міські, селищний, сільські голови, депутати районної ради та громадський актив.

У своєму виступі Леонід Сахневич окреслив основні завдання, які стоять перед райдержадміністрацією та її очільником. Серед них – відвідування родини загиблих військовослужбовців, підтримка осіб, які тимчасово переміщуються із зони проведення антитерористичної акції на Сході України; підтримка волонтерських рухів на території району; соціальний захист незахищених верств населення; продовження впровадження адміністративно-територіальної реформи.

Перший заступник голови облдержадміністрації звернув увагу на інвестиційне питання. Зокрема, щодо необхідності створення сприятливого інвестиційного клімату в районі та в області в цілому з метою залучення коштів різних фондів та організацій. Він зазначив, що в районі вже впроваджується чотири таких інвестиційних проекти в сфері сільськогосподарської діяльності.

Також Леонід Сахневич вказав на необхідність проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо реалізації програми субсидій на житлово-комунальні послуги. Він закликав райдержадміністрацію, районну раду, місцеве самоврядування, громадські організації до тісної співпраці задля вирішення проблем Бахмаччини.

Привітав Віктора Міщука з призначенням на посаду і голова районної ради Іван Желіхівський. Він побажав новопризначеному керівнику успіхів у роботі, тісної співпраці з керівниками територіальних громад та депутатським корпусом району.

У свою чергу призначений голова райдержадміністрації Віктор Міщук подякував всім за підтримку та запевнив, що добре розуміє складність покладених на нього завдань і всю відповідальність, але "дорогу подолає той, хто йде". Зазначив, що сподівається на дієву підтримку керівника області Валерія Куліча. Віктор Міщук закликав до співпробітництва, конструктивних рішень керівників організацій, установ, підприємств, актив району, бо саме завдяки тісній співпраці, діалогу та командній роботі можна вирішити поставлені завдання.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини