Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:04:37

Леонід Сахневич: Першочергове завдання влади на місцях - робити все можливе, щоб громадяни почували себе захищеними

06.05.2015   08:27

Згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка від 21 квітня 2015 року районом залишився керувати Сергій Деденко. 5 травня, перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич представив його активу Семенівського району, а також звернув увагу на актуальні питання соціально-економічного розвитку району. Перший заступник голови облдержадміністрації окреслив низку першочергових завдань, на вирішенні яких необхідно зосередитися керівнику району.

- Зараз у нашої держави дуже складний період, проходять воєнні дії на сході України. Ми повинні мобілізувати всі ресурси для захисту держави. Першочергове завдання влади на місцях - робити все можливе, щоб громадяни нашої держави почували себе захищеними, - зазначив Леонід Сахневич.

Він також зупинився на проведенні наступної хвилі мобілізації, соціальному захисті, медичній та психологічній допомозі демобілізованим учасникам АТО та їх працевлаштуванні, проведенні роз’яснювальної роботи серед територіальних громад на шляху до децентралізації влади.

Звернув увагу перший заступник голови облдержадміністрації на необхідності продовження інформаційної підтримки оформлення субсидії та надання допомоги людям похилого віку при заповненні документів на її отримання. Не менш актуальним, на його переконання, є розробка проектів економічного розвитку району, підтримки підприємництва та бізнесу.

У свою чергу голова районної державної адміністрації Сергій Деденко подякував Президенту України Петру Порошенку, керівництву області за довіру та зазначив: — Я працював і працюю тільки на користь громади.

Він також наголосив, що потрібно продовжувати впроваджувати розпочаті в Україні реформи, працювати над подальшим розвитком промислових, сільськогосподарських підприємств та створенням нових робочих місць.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини