Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:02:07

Корбан про 205 округ та свої плани

29.04.2015   13:29Агенцiя

Якщо будуть проведені довибори у Чернігові по 205 округу, то помічник екс-губернатора Дніпропетровської ОДА, бізнесмен і громадський діяч Геннадій Корбан буде балотуватися у народні депутати.

Про це він заявив у інтерв’ю УКРІНФОРМУ.

Потенційний кандидат в нардепи також розповів, про своє ставлення до політики та законотворчої діяльності, а також чим займатиметься у парламенті. Окремо зупинився на питаннях пов’язаних із Чернігівщиною.

- Якби 205 округ не звільнився, ви б все одно йшли у політику або чекали наступних парламентських виборів?

- Напевно, якимсь чином все одно б мав відношення до політичної діяльності. Я планував і планую взяти участь у певному політичному русі. Але поки не можу розкривати усі плани.

- Як думаєте, чернігівці вас підтримуватимуть і чому?

- Думаю, що зможу гідно представити інтереси людей, які проживають у Чернігові. Я, безумовно, сподіваюся на їхню підтримку. Думаю, вони будуть задоволені моєю діяльністю. Найголовніше, що я їм не брехатиму, як це звик робити багато хто з тих, хто обирається у Верховну Раду.

- У Дніпрі ви активно допомагали і допомагаєте боротися з проявами сепаратизму. Чернігівська область, приміром, є однією з тих, де здійснюється проект "Стіна". Ви допомагатимете у його реалізації?

- Безумовно, але спочатку зрозумію, що саме потрібно. Проект "Стіна" - це державна програма. Допомогти реалізувати державну програму можна, знаходячись у Кабінеті Міністрів. Коли я стану народним депутатом, зайду в Кабінет Міністрів і подивлюся, що робиться за проектом "Стіна", зокрема, у Чернігівській області. Ось цим я зможу допомогти.
Також я планую допомагати у роботі і волонтерським організаціям на території Чернігова і Чернігівської області. У нас є спецпроекти, ряд фондів, які зможуть здійснювати підтримку цим організаціям.
Приміром, у Чернігівській області знаходиться великий навчальний центр сухопутних військ Збройних сил України "Десна", йому також буде приділено увагу.

- Ви знаєте, в яких ще проектах може знадобитися допомога громадських організацій у Чернігові?

- Зараз виїхала робоча група, яка працює там, на місці, після їхнього повернення я, безумовно, розумітиму усю проблематику, яка існує на даний момент у Чернігові й області. Заява про моє рішення йти в депутати була опублікована наприкінці минулого тижня, нам ще потрібен час усе вивчити.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини