Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:04:23

Представлено нового начальника Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України

17.04.2015   07:25Агенцiя

Ним став полковник Володимир Єгоров, який з 2008 по 2010 роки обіймав посаду начальника Чернігівського прикордонного загону.

Північне регіональне управління відповідає за охорону державного кордону в межах Чернігівської, Київської, Житомирської, Волинської та Рівненської областей.

Представляв Володимира Єгорова колективу Чернігівського прикордонного загону перший заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Василь Серватюк. Він подякував новому керівнику Північного регіонального управління за мужність і патріотизм, проявлені під час виконання бойових завдань в зоні проведення АТО. Там Володимир Єгоров перебував з вересня 2014 по квітень 2015 року.

У представленні взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Микола Звєрєв та начальник Чернігівського прикордонного загону Ігор Тимчук.

 

 

Довідково:

Північне регіональне управління охороняє ділянку державного кордону України з Росією, Білоруссю та Польщею загальною протяжністю 1358,6 км (у тому числі сухопутна - 985,7 км; річкова - 370,7 км; озерна - 2,2 км). Ділянка кордону з Російської Федерацією – 183 км, Білоруссю – 1061,1 км, Республікою Польща – 114,5 км.

Північне регіональне управління, як територіальний орган охорони кордону в системі Державної прикордонної служби України згідно компетенції, визначеної законодавством України, виконує завдання щодо забезпечення недоторканності кордону, запобігання конкретним злочинам та адміністративним правопорушенням, пов'язаним з протиправною діяльністю на кордоні, їх виявлення, припинення, проведення дізнання, здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення.

Підрозділи прикордонних загонів дислокуються на території 5 областей (Чернігівської, Київської, Житомирської, Рівненської та Волинської) та 19 прикордонних районів України. Безпосередньо державний кордон охороняють 24 відділи прикордонної служби.

На ділянці відповідальності регіонального управління відповідними міжурядовими Угодами визначено 54 пункти пропуску та 7 пунктів контролю. Станом на 1 січня 2011 року функціонують 31 пункт пропуску через державний кордон та 4 пункти контролю (міжнародних – 17, міждержавних – 5, місцевих – 9).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини