Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:08:20

Виконком міськради погодив графік перевезень чернігівців до дачних масивів з 21 квітня до 1 жовтня

08.04.2015   08:09

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради заслухав інформацію начальника управління транспорту та зв'язку Володимира Вороніна про транспортне забезпечення населення міста Чернігова на 2015 рік. За його інформацією пасажирські перевезення у місті здійснюють 14 перевізників, з них: 8 – юридичні особи, 6 – фізичні особи.

У зв’язку з відкриттям сезону садово-городніх робіт значно підвищується навантаження на міський транспорт, особливо, у вихідні дні літнього періоду на автобуси, що працюють на дачних маршрутах. Значна кількість садово-городніх ділянок чернігівців знаходяться на великій відстані від міста та вимагають посиленої уваги до організації перевезень громадян.

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради доручив управлінню транспорту та зв’язку міської ради організувати з 21 квітня до 1 жовтня поточного року включно до дачних масивів. Крім того, з 21 квітня до 28 травня 2015 включно, щочетверга здійснюватимуться пільгові перевезення окремих категорій громадян.

З огляду на це, у Чернігові організовано 9 маршрутів, на яких задіяні 11 автобусів великої й середньої місткості для пільгових перевезень окремих категорій громадян по четвергах. За умови достатнього фінансування, як зазначив начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Воронін, з 1 червня пільгові перевезення будуть продовжені.

Міський голова Олександр Соколов наголосив, що навіть у складних фінансових умовах необхідно використати всі можливості, щоб зберегти пільги для соціально вразливих категорій населення і забезпечити належний рівень транспортних перевезень жителів міста в весняно-літній період. Він підкреслив, що наявність коштів на сьогоднішній день дозволяє витримати здійснення пільгових перевезень чернігівців до дачних ділянокхоча б один день на тиждень, але впродовж всього сезону садово-городніх робіт.

У поминальні дні 19-20 квітня та 9 травня у м. Чернігові вносяться тимчасові зміни до мережі автобусних маршрутів з урахуванням продовження їх до кладовища Яцево. За інформацією управління транспорту та зв'язку, перевезення пасажиропотоків до міських кладовищ та до цвинтаря Яцево здійснюватимуть понад 200 автобусів й мікроавтобусів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини