Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:54:19

В обласній раді обговорили питання реорганізації Чернігівської обласної школи вищої спортивної майстерності

06.03.2015   10:17Агенцiя

5 березня заступник голови обласної ради Валентин Мельничук провів нараду, на якій розглядалося питання про хід виконання рішення обласної ради від 23 січня 2015 року «Про реорганізацію комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» Чернігівської обласної ради шляхом приєднання до комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності з ігрових видів спорту» Чернігівської обласної ради».

В нараді взяли участь голова профільної постійної комісії обласної ради з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму Іван Чаус та члени цієї комісії Едуард Шуман і Валентин Курінний, заступник директора Департаменту сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Ігор Григорєв, голова комісії з припинення юридичної особи комунальний заклад «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» обласної ради Сергій Степаненко, директор комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності з ігрових видів спорту» Володимир Магеррамов, представники громадськості та ЗМІ.

Звертаючись до учасників засідання, Валентин Мельничук зазначив, що при розгляді даного питання на сесії обласної ради висловлювалася стурбованість депутатів, представників громадськості стосовно того, наскільки було враховано інтереси трудових колективів та спортсменів обох комунальних закладів, що реорганізуються. Отож, за словами заступника голови обласної ради, метою сьогоднішнього зібрання є узгодження всіх гострих моментів, що можуть виникнути внаслідок реалізації даного рішення обласної ради.

Як відомо, розробником проекту згаданого рішення обласної ради виступив Департамент сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, в сфері управління якого знаходяться ці спортивні школи.

Голова постійної комісії з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму Іван Чаус у своєму виступі акцентував увагу на необхідності створення контрактної основи для призначення керівника реорганізованого комунального закладу, а для цього буде підготовлено Звернення до профільного Комітету Верховної Ради та Уряду щодо ініціювання внесення відповідних змін до законодавства України.

Учасники наради також обговорили технічні та кадрові питання обласної школи вищої спортивної майстерності, а також Положення про цей заклад та інші питання.

На завершення наради Валентин Мельничук зазначив, що діалог про хід виконання рішення обласної ради від 23 січня 2015 року про реорганізацію комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності» шляхом приєднання до комунального закладу «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності з ігрових видів спорту» продовжиться наступного тижня. Також всі бажаючі зможуть внести свої пропозиції і до Положення про цей комунальний заклад обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.