Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:32:14

Представництво ЄС в Україні запросило молодь Чернігівщини до відкритої дискусії щодо європейського вибору України

13.02.2015   13:00Агенцiя

«Будуймо Європу в Україні» — інформаційна кампанія, покликана пояснити важливість впровадження Угоди про асоціацію з ЄС, поширити європейські цінності та підвищити рівень обізнаності українців щодо розвитку відносин з європейськими державами. В рамках цього проекту представники Європейського Союзу зустрілися зі студентами Чернігова.

Студентів, перш за все, цікавило питання стажування за кордоном та можливість працевлаштування у Європі. Дізналися вони також про перспективи розвитку економічної галузі нашої держави, необхідність реформ та допомогу Україні від ЄС. Протягом дня представники Євросоюзу проводили й інші зустрічі, результатом задоволені.

Керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Юргіс Вілчінскас розповідає: «Все наши собеседники понимают, что альтернативы европейскому курсу нет – там самые большие рынки, самые большие возможности. И в городе, и в области есть ясное видение, как развивать рабочие места, платформу для экономического развития».

Литовець Юргіс Вілчінскас розповів як його країна проходила шлях європейських реформ, як змінювався бізнес, як шукали нові ринки збуту. Він наголосив, що сьогодні саме молодь має проявляти ініціативу, брати участь у міжнародних конкурсах, проектах, вивчатати досвід інших держав, аби допомагати розвитку демократії і розбудові економіки.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.