Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 19:31:03

Державний кордон України в межах області цілодобово контролюється Чернігівським прикордонним загоном

06.02.2015   09:24Агенцiя

Про це 5 лютого, повідомив перший заступник начальника Чернігівського прикордонного загону – начальник штабу, підполковник Микола Марченко під час засідання тимчасової контрольної комісії обласної ради по обороноздатності Чернігівської області та роботі правоохоронних і контролюючих органів в умовах ймовірної агресії.

У центрі уваги засідання комісії, яке провела голова постійної комісії обласної ради з питань законності, правопорядку, регламенту та депутатської етики Олена Дмитренко, серед іншого було питання охорони державного кордону України на території Чернігівської області.

Інформуючи депутатів обласної ради, які увійшли до складу тимчасової контрольної комісії згідно з рішенням двадцять третьої сесії обласної ради, підполковник Микола Марченко зазначив, що ситуація на кордоні залишається стабільною. Українсько-російська ділянка державного кордону цілодобово охороняється прикордонним загоном, а пропуск через державний кордон осіб, транспортних засобів і вантажів здійснюється в умовах посиленого контролю.

За словами Миколи Марченка, чернігівські прикордонники укомплектовані необхідними засобами, але додаткове оснащення загону новітніми системами спостереження та зв'язку стало б запорукою забезпечення недоторканності рубежів.

Обговоривши шляхи координації діяльності державних та відповідних правоохоронних органів з громадськими організаціями щодо забезпечення охорони державного кордону України, учасники засідання вирішили вже наступного тижня провести моніторинг прикордонної зони та відповідної служби.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини