Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:44:47

Облрада планує відкликати всі повноваження Чернігівської обласної ради, що делеговані Чернігівській ОДА. ДОКУМЕНТ

23.01.2015   09:29Агенцiя

У "зв’язку з тривалою відсутністю призначення голови Чернігівської ОДА", з "метою недопущення колапсу в життєзабезпеченні територіальних громад області" обласна рада вирішила відкликати всі повноваження Чернігівської обласної ради, що делеговані Чернігівській обласній державній.

Цей проект документа не виносився ні на засідання Президії облради ні розглядався на комісіях.

Проект рішення подає заступник голови обласної ради В.В.Мельничук

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
(двадцять третя сесія шостого скликання)

__ ____________ 2015 року
м.Чернігів

Реалізуючи право народу України на самовизначення та безпосереднє здійснення влади, відповідно до статті 5 розділу І та розділу ХІ Конституції України, згідно з Концепцією реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, у зв’язку з тривалою відсутністю призначення голови Чернігівської обласної державної адміністрації, з метою недопущення колапсу в життєзабезпеченні територіальних громад області, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила:
1.Відкликати всі повноваження Чернігівської обласної ради, що делеговані Чернігівській обласній державній адміністрації згідно зі статтею 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
2.Для виконання вказаних повноважень утворити виконавчий комітет Чернігівської обласної ради.
3.Обов’язки голови виконавчого комітету Чернігівської обласної ради тимчасово покласти на голову обласної ради. Обов’язки заступника голови виконавчого комітету покласти на заступника голови обласної ради. 4.Встановити, що до затвердження на сесії складу виконавчого комітету Чернігівської обласної ради обов’язки членів виконавчого комітету тимчасово виконують керівники відповідних структурних підрозділів обласної державної адміністрації.
5.Контроль за виконанням рішення покласти на голову обласної ради.


Голова обласної ради М.В.Звєрєв

Проект рішення подає: Заступник голови обласної ради В.В.Мельничук
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини