Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:09:46

У Чернігові відбувся мітинг на підтримку Скоробагатько. ВІДЕО

19.01.2015   20:14Агенцiя

19 січня, біля кінотеатру імені Щорса у Чернігові відбувся мітинг на підтримку Людмили Скоробагатько. Під тиском громади вона була змушена написати заяву про звільнення за згодою сторін.

Нагадаємо, що 14-го січня колишнього депутата Чернігівської міської ради від Партії Регіонів Людмилу Скоробагатько призначили директором чернігівської школи № 35. Вона відома своїми висловами на адресу «бандерлогів», які пролунали на з'їзді Партії регіонів у Харкові. Людмила Іванівна також «засвітилася» в ефірі телеканалу «Дождь» із тезами про «політичний ломбард» і «захистила грудьми мальчіков-міліціонєров» під час подій Євромайдану у Чернігові.

Активісти Майдану та громадські діячі відразу відреагували на кадрове призначення в управлінні освіти Чернігівської міської ради і 16 січня влаштували дві акції протесту. Одна — у школі № 35, друга — під міською радою.

Сьогодні мітинг біля кінотеатру імені Щорса був проведений у відповідь на пікет, який відбувався паралельно під стінами Чернігівської міськради за відставку Скоробагатько. Виходячи з того, що Скоробагатько вже написала заяву про звільнення, то представники громадських організацій, які проводили мітинг під міськрадою, рішуче виступили за звільнення міського голови Олександра Соколова та начальника відділу освіти Володимира Купріяненка.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей