Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:31:04

УДАР у Чернігові матиме жіноче обличчя?

17.01.2015   16:59Агенцiя

А згодом мінімум трьох кандидаток-жінок на посаду міського голови Чернігова

Принаймні так пообіцяв керівник обласної організації партії УДАР на прес-конференції після звітно-виборної конференції обласної організації партії

У п’ятницю, 16 січня, обласна організація партії «УДАР» проводила звітно-виборчу конференцію. Під час якої було обрано голову міської організації партії у Чернігові, підбито підсумки роботи за 2014 рік та визначено завдання на 2015 рік.

На прес-конференції голова обласного осередку Юрій Тарасовець представив керівника міської організації. Ним стала директор ресторану «Градецький» Оксана Голубова. Також пан Тарасовець розповів журналістам, що на сьогодні в області працюють 3 міські партійні організації та 24 районні. В лавах партії перебувають 850 мешканців Чернігівщини.

Керівник обласної організації наголосив на тому, що 40% членів партії це жінки.

-   - Пишаємося, що майже 40% членів нашої партії – жінки. Три жінки очолюють міські парторганізації Чернігівську, Бахмацьку та Прилуцьку, одна – районну (Куликівську). До  складу Ради обласної організації увійшла представниця Ніжинської міської парторганізації. До складу Ревізійної комісії обласної організації також входить жінка, - розповів Юрій Тарасовець.

До речі, до обрання керівницею міської організації Оксана Голубова входила у Ревізійну комісію.

За словами Юрія Тарасовця, на місцеві вибори партія «УДАР» піде самостійно і має у планах отримати місця у радах всіх рівнів.

-         - УДАР підставив плече під час президентської та парламентської кампанії Петру Олексійовичу - це два найважливіших етапи розвитку партійних осередків в області. На жаль, ми не брали участі у президентських та парламентських виборах, але на місцевих виборах буде брати активну участь, - сказав він.

Зараз відбувається відбір кандидатів в депутати до обласної міської та районних рад. Також партія буде висувати свого кандидата на посаду міського голови Чернігова. Щоправда Юрій Тарасовець прізвища кандидата на посаду міського голови не назвав, але запевнив присутніх, що зараз йде обговорення трьох кандидатур на цю посаду. Цікаво, що всі три – це жінки.

Оксана Стельмах

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини