Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:45:39

Сергій Журман: Рік буде складним, тому усім треба працювати з максимальною відповідальністю

13.01.2015   08:05Агенцiя

На цьому в.о. голови обласної державної адміністрації наголосив 12 січня під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів ОДА.

Він акцентував увагу присутніх на необхідності у найкоротші терміни завершити процес формування основного фінансового документу області, адже вже наступного тижня проект бюджету планується розглянути на сесії обласної ради.

Також під час наради були озвучені основні завдання на найближчий час, які стосуються життєзабезпечення регіону. Це, зокрема, виплата зарплат та пенсій, вчасні розрахунки за спожиті енергоносії, надання соціального захисту та підтримки особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та зони проведення АТО та інші.

– 2015-й рік обіцяє бути надзвичайно складним у бюджетному плані і на рівні держави, і на рівні області. Маємо бути готовими як до зовнішніх, так і внутрішніх викликів. Тому закликаю всі служби, управління та департаменти до спільної, злагодженої та скоординованої роботи. Ми несемо солідарну відповідальність за збереження стабільної ситуації в регіоні та вирішення непростих завдань, що виникнуть протягом року, - підкреслив Сергій Журман.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини