Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:34:18

На Чернігівщині створено обласну організацію "Народний Фронт"

05.01.2015   07:40Агенцiя

Керівником організації став Олександр Кодола, народний депутат України. Таке рішення було прийняте на установчій конференції обласної організації політичної партії «Народний Фронт», яка відбулася 3 січня в м. Чернігів.

У роботі конференції взяли участь 42 делегати з усіх районів Чернігівської області, серед присутніх народний депутат України Олександр Кодола, а також депутати обласної, міських і районних рад.

Делегати конференції заслухали доповідь керівника Чернігівського регіонального виборчого штабу «Народного Фронту» Олександра Кодоли, який проаналізував роботу окружних та районних виборчих штабів під час парламентської кампанії, подякував усім за проведену роботу та зазначив, що організація спроможна вирішувати найскладніші завдання.

Народний депутат також зосередив увагу присутніх на активній підтримці учасників АТО та їхніх сімей. У своєму виступі він зазначив, що мешканці Чернігівщини висловили велику довіру «Народному фронту», яку партія повинна виправдати своїми реальними справами.

«Ми створили нашу політичну силу лише у вересні минулого року, напередодні виборчої кампанії. Мабуть «Народний Фронт» сьогодні наймолодша політична сила в Україні. Але за дуже коротку виборчу кампанію ми виграли вибори, отримавши 1ше місце в Україні. Народ України надав найбільшу підтримку нашій команді. Саме тому ми повинні виправдати очікування людей і нарешті провести реальні зміни в нашій країні. Нашим завданням є формування якісно нової політичної сили в кожному місті і районі нашої області. Залучення нових, енергійних та авторитетних людей. Таким чином сформувати сильну команду для складних часів в кожному населеному пункті» - зазначив Олександр Кодола.

Делегати одноголосно обрали на посаду голови Чернігівської обласної партійної організації «Народний Фронт» Олександра Кодолу. Конференція також обрала Раду організації у складі 11 осіб.
Під кінець конференції новообраний голова партії озвучив найближчі плани обласної організації: робота над створенням міських і районних партійних організацій на території Чернігівської області та підготовка до місцевих виборів.

По завершенню Олександр Кодола розповів про свій перший місяць парламентської діяльності. Зокрема, нардеп наголосив на тому, що політична партія «Народний фронт» є найдисциплінованішою силою в українському парламенті, про це свідчить явка народних депутатів на пленарні засідання і їх одностайне голосування.

Також народний депутат проінформував всіх присутніх про свої законотворчі ініціативи. Перший законопроект, який підтримала Верховна рада, "Про забезпечення реалізації прав мешканців гуртожитків". Згідно цього Закону продовжується строк дії мораторію на відчуження гуртожитків, які перебувають у господарському віданні підприємств та організацій з шести до одинадцяти років, тобто до 01 січня 2019 року. Таке продовження сприятиме забезпеченню конституційних прав на житло декількох сотень тисяч мешканців гуртожитків. За словами Олександра Кодоли наразі він є автором і співавтором 5 законопроектів. Всі вони вже проходять відповідну процедуру і готуються до розгляду на пленарних засіданнях Верховної Ради.

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини