Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:19:11

Відбулося засідання постійної комісії облради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів

10.12.2014   08:41

За повідомленням аналітичного відділу виконавчого апарату Чернігівської облради 8 грудня під головуванням Арсена Дідура відбулося позапланове засідання постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів.

В його роботі взяли участь: голова Прилуцької райдержадміністрації Іван Тютюнник, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Савченко, начальник управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області Лілія Федорченко та старший прокурор відділу захисту інтересів громадян та держави в суді по земельних питаннях Володимир Шмаровоз.

На засіданні розглянуто питання «Про забезпечення безперебійного постачання електроенергії народногосподарському комплексу Чернігівщини» та «Про вирішення питань врегулювання земельних відносин у Прилуцькому районі» та.

За результатами обговорення, постійна комісія запропонувала Департаменту агропромислового розвитку на черговому засіданні Колегії заслухати інформацію управління агропромислового розвитку Прилуцької районної державної адміністрації стосовно ефективності використання у районі земель для товарного сільськогосподарського виробництва.

Також депутати рекомендували місцевим державним адміністраціям враховувати позицію органів місцевого самоврядування щодо розпорядження землями державної власності та не витребуваними паями. Крім того, доручили прокуратурі області із залученням інспекції сільського господарства краю здійснити перевірки використання земельних ділянок, власники яких не реалізували своїх прав для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

За підсумками розгляду питання «Про забезпечення безперебійного постачання електроенергії народногосподарському комплексу Чернігівщини» постійна комісія прийняла рішення звернутися до голови Чернігівської обласної ради М.Звєрєва та в.о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації С. Журмана щодо проведення 10 грудня наради по вивченню та пошуку шляхів врегулювання порушеного на засіданні питання. До участі у нараді рекомендовано залучити керівника публічного акціонерного товариства «Чернігівобленерго» Касіча Ю.П., представників прокуратури, Служби безпеки України, міліції та депутатів обласної ради.

Захід не анонсувався.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.