Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:35:13

Виконком міськради затвердив розподіл житла військовим

28.10.2014   19:03Агенцiя

Виконавчий комітет Чернігівської міськради під час чергового засідання затвердив спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, житлових комісій про виділення житлової площі та прийняв рішення видати ордери.

По Чернігівському гарнізону як службові розподілено 6 квартир (1 розподілена, згідно з рішенням Міністра оборони України), до цього військовослужбовці мешкали у гуртожитку військової частини. Житло військовослужбовці отримали в будинках по вул. Курсанта Єськова, Волковича та Доценка.

Серед інших двокімнатну квартиру отримав учасник проведення антитерористичної операції, який під час виконання бойового завдання зазнав тяжкого поранення і зараз лікується. Крім того, однокімнатну квартиру, згідно з рішенням Міністра оборони, надано вдові військовослужбовця, загиблого у зоні АТО. Жінка виховує дворічну доньку. До цього родина проживала у Львівській області.

Водночас виконавчий комітет міської ради відмовив у затвердженні протоколу засідання комісії з контролю за розподілом житла у гарнізонах Збройних Сил України. Згідно з цим документом, житло у Чернігові (8 квартир) мали отримати військовослужбовці з Києва. У відділі квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міськради відмову пояснили порушенням житлового законодавства.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини