Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:35:31

У Чернігові вночі затримані розклеювачі агітації

25.10.2014   19:23Агенцiя

В ніч на 25 жовтня, уже після настання «доби передвиборчої тиші», працівники Чернігівського міського відділу УМВС припинили дії групи молодиків з розклеювання агітаційних матеріалів в обласному центрі.

О 02.20 ночі 25 жовтня до чергової частини Чернігівського МВ УМВС було повідомлено, що четверо молодиків в одному з віддалених районів Чернігова розклеюють біля  під'їздів багатоповерхівок агітаційні матеріали на підтримку одного з кандидатів у народні депутати.

Внаслідок негайного реагування на повідомлення працівники міліції за підтримки активістів громадської організації «Самооборона Чернігова» затримали цю групу правопорушників.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу Чернігівського міського відділу внутрішніх справ, якою було встановлено, що незаконним розклеюванням агітаційних матеріалів займалися троє молодих чернігівців, віком 20-21 рік, та 20-річний житель області. Як вони пояснили, вони виконували завдання невідомого чоловіка, за матеріальну винагороду.

Молодик звернувся до їх компанії з пропозицією непогано підзаробити, що зацікавило юнаків. Вони охоче погодилися, навіть не поміркувавши, що будь-яка агітація після настання «доби передвиборчої тиші» є порушенням чинного законодавства.

Правопорушники були доставлені до відділу дільничних інспекторів міліції Чернігівського МВ УМВС, де відносно них були складені адміністративні матеріали за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення («порушення правил благоустрою населених пунктів»), яка передбачає накладення на винних осіб штрафу в розмірі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1320 гривень). Триває подальша перевірка, покликана встановити особу замовника протиправних дій та мотивацію його вчинку.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини