Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:24:29

В Управлінні СБ України в Чернігівській області діє телефон "довіри" про правопорушення під час виборів

22.10.2014   08:05

В Управлінні СБ України в Чернігівській області діє телефон "довіри" для повідомлень про правопорушення під час підготовки позачергових парламентських виборів 26 жовтня ц.р.

Служба безпеки України на виконання доручення Президента України вживає заходів для дотримання законності під час підготовки позачергових парламентських виборів, унеможливлення протиправного втручання в роботу виборчих комісій, спроб дестабілізувати ситуацію та перешкодити вільному волевиявленню громадян України.

В Управлінні Служби безпеки України в Чернігівській області створено телефонну лінію «довіри» та електронну скриньку, за якими громадяни цілодобово можуть звернутися у разі виявлення правопорушень під час виборчої кампанії.

Телефони «гарячої» лінії – (0462) 676-208, 0800-501-482, електронна скринька – callcenter@ssu.gov.ua.

Інформацію, яка надійде, обов`язково буде перевірено і згідно з чинним законодавством за результатами перевірки вживатимуться відповідні заходи.
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини