Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:26:11

Анатолій Долеско: "Я не обіцяю "золоті гори"

09.10.2014   13:11Агенцiя

Анатолій Долеско, кандидат у народні депутати по 205 виборчому окрузі впевнений, що чернігівці вдячні працівниками комунального підприємства «Чернігівводоканал» за якісну питну воду, яку отримують щодня.

А це, за його словами, позитивно впливає на здоров'я мешканців міста. Про це він заявив під час зустрічі з працівниками підприємства.

Під час зустрічі кандидат  обговорив з присутніми  питання розвитку Чернігова, представництва інтересів міста у Верховній Раді України, поцікавився питаннями, що хвилюють їх найбільше. 

Анатолій Долеско наголосив, що він не обіцяє й не береться за вирішення усіх питань одночасно, бо на це потрібен певний час. Але деякі з них вже можна вирішити  зараз, не чекаючи виборів.

-У деякі проблеми, що турбують  багатьох виборців, мені треба глибше вникнути, − наголосив Долеско, − і щоб не бути голослівним  − фахово підійти до вирішення  кожної з них. Бо знаю, що багато хто наобіцяє перед виборами «золоті гори», а більше з обіцяного так і залишається невиконаним. Я до цього ставлюся   негативно. Вважаю: якщо ти щось пообіцяв, то повинен виконати обовʼязково.



Директор КП «Чернігівводоканал» Олександр Шкінь у свою чергу коротко розповів про діяльність  підприємства.



Кандидат у народні депутати підкреслив, що він проводить багато зустрічей з колективами підприємств, закладів освіти та культури, і всюди люди хочуть отримувати правдиву інформацію, як то кажуть, з перших вуст. Під час таких зустрічей   удається  зібрати якнайбільше інформації про  особливо пекучі проблеми міста.  Спасибі всім, хто приходить на зустрічі і цікавиться ходом передвиборчих перегонів у місті.

Наприкінці Олександр Шкінь продемонстрував в диспетчерський технологічно-робочий процес всієї системи водопровідної  та каналізаційної мереж. Показав у реальному часі як працюють технічні прилади у свердловинах, насосні станції різного етапного підйому та водопровідна мережа.

Максим Крисенко, інженер з виробничої діяльності підприємства «Чернігівський водоканал»:

− Послухав його і видно, що ця людина займається дійсно конкретними й потрібними справами. Він  стратег - бачить чітко завдання, які перед ним стоять і знає,як їх вирішувати. Бо попередня виборча практика показує, що нам багато чого обіцяють різні кандидати, а нічого не виконують. А тут серце підказує, що саме  він дотримається свого слова.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини