Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:20:00

Чернігівщина: безкоштовний ефір для кандидатів у депутати коштуватиме державі майже мільйон гривень

07.10.2014   11:33

6 жовтня окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 205 здійснила згідно чинного законодавства жеребкування черговості надання політичним партіям, кандидати у народні депутати України від яких зареєстровані у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та кандидатам у народні депутати в одномандатних виборчих округах № 205-210 (Чернігівська область) ефірного часу на теле-, радіоканалі Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Окружна виборча комісія уклала угоду з Чернігівською обласною державною телерадіокомпанію про надання у період з 8 по 22 жовтня кожній з 29 політичних партій, кандидати у народні депутати України від яких зареєстровані у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, безкоштовно двічі по 7,5 хвилин ефіру на теле- і радіоканалі, а кожному зі 100, зареєстрованих кандидатів в одномандатних виборчих округах № 205-210, двічі по 7, 5 хвилин ефіру на телеканалі.

Таким чином за можливість донести свою виборчу програму до жителів Чернігівської області політичним партіям і кандидатам в народні депутати України в одномандатних виборчих округах з резервного фонду держава сплатить Чернігівській обласній державній телерадіокомпанії 812700 грн. за телеефір і 130032 грн. за радіоефір за тарифами, встановленими для реклами.

Отже кожна секунда зустрічі з кандидатом у народні депутати на Чернігівщині в телеефірі коштуватиме платникам податків у 7 грн., а у радіоефірі - 4,8 грн.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.