Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:12:40

Про роботу Руслана Марцінківа на Чернігівщині

03.10.2014   07:49Агенцiя

Протягом всієї роботи, вже будучи депутатом Верховної Ради України, свободівець Руслан Марцінків вів досить активну діяльність на Чернігівщині. Після проходження до парламенту його було призначено уповноваженим фракції ВО "Свобода" в Чернігівській області, звідки він родом.

Що стосується цієї області – протягом року Руслан Марцінків провів понад сотню зустрічей із громадами міст та сіл краю. За підсумками зустрічей із виборцями парламентар скерував близько 120 звернень до владних та правоохоронних органів, а також органів контролю.

До Кабінету міністрів подано 19 запитів, Керівникам міністерств і відомств України – 9, Генеральному прокурору – 14, місцевим органам влади – 4.

Мав 50 виступів із трибуни Верховної Ради.

Так, серед запитів до проблем, які є спільними для всієї Чернігівської области, можна виокремити:
- щодо допомоги у врегулюванні питань, пов'язаних зі життєдіяльністю прилуцької міської територіяльної громади;
- щодо ситуації з військовими Збройних Сил України, звільненими з роботи, та непогашеними кредитами під час проведення часткової мобілізації.

Окрім того, Руслан Марцінків надавав допомогу військовослужбовцям під час збору коштів для відправлення в зону АТО, передав технічні засоби працівникам Сосницького літературно-меморіяльного музею, відновив гаряче водопостачання дитячому садочку смт. Ладан, що на Чернігівщині.

Руслан Марцінків за власного авторства або у співавторстві з іншими народними депутатами подав на розгляд парламенту 21 законопроєкт за 2014 рік.

Серед них виокремимо:
- щодо особливостей передачі в оренду чи концесію комунальних об'єктів, проти прихованої приватизації рентабельних комунальних підприємств у галузі тепло- та водопостачання;
- щодо змін до державного бюджету в царині ЖКГ із метою визначення пріоритетів та збільшення фінансування потреб галузі в поточному році;
- про регулювання містобудівної діяльності (щодо сплати забудовником коштів пайової участи у розвитку інфраструктури);
- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту житлових прав громадян, за впорядкування діяльности хостелів і гуртожитків у багатоквартирних будинках;
- щодо відзначення 180-річчя від дня народження видатної української письменниці Марії Олександрівни Вілінської (Марко Вовчок);
- щодо відновлення Україною статусу ядерної держави;
- щодо вшанування 350-ї річниці від часу загибелі козацького полковника Івана Богуна;
- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гарантування права громадян на загальне водокористування;

Хочемо зазначити, що Руслан Марцінків у складі націоналістичної партії постійно голосує за законопроекти, спрямовані на користь українського суспільства. Зокрема, такі, як: проєкт закону про очищення влади та антикорупційне законодавство.

Повідомляємо також до уваги жителів Чернігівщини, що на території области є постійні громадські приймальні народного депутата:

у місті Чернігів – просп. Миру, буд. 29,контактний телефон: (093)70 00 753;

у Прилуках – вул. Ю.Коптєва, буд.10, кв.1. Окрім того, до приймальні Руслана Марцінківа можна зателефонувати за номерами: (04637)3-14-93 та (096)066-88-08;

У Бобровиці – вул. Незалежності, 44. Зі своїми проблемами та пропозиціями мешканці Бобровиці можуть звертатися у середу та п'ятницю з 10:00 до 18:00. Також до приймальні можна зателефонувати за номером: 067 756-87-33.


Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини