Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:42:43

Олег Ляшко: "У Москві жаби квакали, коли у Чернігові вже храми будували!"

22.09.2014   13:31Агенцiя

З такими словами звернувся політик до чернігівців, які прийшли на зустріч 21 вересня.

Свій виступ лідер Радикальної партії розпочав привітанням городян з Днем міста та 71-ою річницею визволення від фашистських загарбників.

- Але сьогодні, через більше ніж 70 років, після того як наша рідна Чернігівщина була звільнена від німецько-фашистських загарбників,  вся країна знову вимушена відстоювати незалежність та боротися з російськими окупантами. Хто міг подумати, щоб через більше ніж 70 років ми знову вимушені будемо воювати, - наголосив Олег Ляшко. – ми знову будемо захищати свою рідну землю. Але іншого шляху ніж боротися немає.

Політик нагадав про те, що під час Великої вітчизняної війни і діти, і дорослі ставали на захист Вітчизни, бо не було іншого шляху аніж боротися за свою землю:

- Як сказав ОлександрДовженко, наш великий геній, наш земляк, 120-річчя якого ми щойно відзначали: «Ми боремося за те, чому немає ціни у всьому світі – ми б’ємося за Батьківщину».  Ці слова були написані у 1943 році і сьогодні вони є актуальними. І ми всі як один будемо захищати нашу країну. Ми мирні люди, нам не треба чужої землі. Але коли ворог приходить на нашу землю ми маємо її захищати.

На думку Олега Ляшка втрата країною незалежності не може бути ціною за мир, як і втрата територій Донбасу, Криму і треба розуміти, що російського агресора може зупинити тільки сила.

Критично політик висловився стосовно голосування про особливий статус Донбасу:

- Чесні справи таємно не робляться. Таємно від громади влада не має права ділити Україну, надавати особливий статус Донбасу. Тоді можливо особливий статус потребує і Чернігів? У Москві жаби квакали, коли у Чернігові на Валу стояв княжий град і храми. І якщо ми говоримо про особливі статуси, то вони мають надаватися кожній області.

Олег Ляшко наголосив, що Україна має бути єдиною, що над Донбасом має бути мир, так само як і над Черніговом, але не можна говорити про мир, коли стріляють.

Лідер Радикальної партії розкритикував місцевих чиновників, суддям та правоохоронцям, які відсиджуються вдома і не йдуть на фронт. Нехай пройдуть випробування фронтом, наголосив він.

Головна проблема чому життя простих людей не змінюється на краще, на думку Олега Ляшка в тому, що з року в рік ми бачимо у Верховній раді одні й ті самі обличчя. І проблеми як не вирішувалися так і не вирішуються. Команда Радикальної партії складається з професійних молодих кадрів. У списку немає жодного народного депутата, окрім Івана Зайця. На думку політика саме таким має бути підхід до справи, якщо ми хочемо змінити ситуацію в країні.

– Так як ми живемо, так далі жити не можна! Країна вимагає змін, ми вимагаємо змін. Або ми робимо їх швидко і рішуче, або ми втратимо країну. Якщо раніше ніхто не вірив в Радикальну партію, то зараз ми займаємо провідну позицію! Ми готові діяти рішуче!

Також політик звернувся до присутніх з проханням підтримати кандидатів-мажоритарників, які йдуть у шести виборчих округах області. Він наголосив, що кожен голос за його представників -  це голос «За Ляшка» і додав:

- Ляшка підтримує 9 мільйонів українців, бо Ляшко – молодець і це значить, що Ляшко – хороший хлопець.

Політик має в планах провести до парламенту 226 голосів і пообіцяв чернігівцям радикальні зміни. Крім того, він зазначив, що ці вибори це не лише голосування за народних депутатів це також і вибори Прем’єр-міністра.

- Чернігівці, я сильний хлопець, але без вашої підтримки я стаю слабшим, - сказав Олег Ляшко.

По завершенню виступу на сцені розпочався патріотичний концерт, який став подарунком для містян з нагоди Дня міста.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини