Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:28:13

Чергове засідання Громадської ради при ОДА

18.09.2014   14:58

Вела засідання, яке відбулося 17 вересня, голова Громадської ради Наталія Проскуріна, яка запропонувала хвилиною мовчання вшанувати пам`ять загиблих у Донецькій і Луганській областях під час антитерористичної операції.

На зустріч був запрошений голова обласної ради Микола Звєрєв.

- Я прийшов, щоб почути, які є проблеми і питання у громади. Мені потрібно всіх вас почути і винести конструктивне рішення, говорить Микола Звєрєв. - Ми завжди взаємодіємо задля того, щоб був мир і злагода на Чернігівщині.

Голова облради побажав всім присутнім мудрості і відповідальності за кожне прийняте рішення.

Під час засідання було розглянуте звернення до Громадської ради об’єднання «Форум порятунку Чернігівщини «Нове життя» щодо факту побиття членів цього об’єднання у Прилуках 28 серпня 2014 року.

Начальник УМВС області Олег Демченко заявив про готовність правоохоронних органів забезпечити порядок при проведені громадських заходів.

На засіданні також йшла мова про діяльність комунального закладу регіонального ландшафтного парку «Ялівщина». Напередодні сесії облради, яка відбудеться 18 вересня, громадська рада наголосила на необхідності зняття з порядку денного засідання цієї сесії питання про створення громадської наглядової ради КЗ «РЛП «Ялівщина» та проекту положення про наглядову раду як такі, що не пройшли у повному обсязі процедури громадського обговорення і недостатньо професійно підготовлені.

Було також затверджено план роботи Громадської ради на IV квартал 2014 року. Серед іншого, створено робочу група з проведення моніторингу визначення незалежної оцінки впливу на оточуюче середовище діяльності птахофабрики з вирощування качок бройлерів, що у Козелецькому районі.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.