Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 09:38:09

Влада підтримує ініціативу трудового колективу "Слов’янських шпалер"

18.09.2014   08:03Агенцiя

Керівники обласної та районної влади підтримали ініціативу трудового колективу Публічного акціонерного товариства "Слов’янські шпалери-КФТП" (Корюківська фабрика технічних паперів) щодо висування свого кандидата у народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради України.

Про свою підтримку голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, керівник Корюківської районної державної адміністрації Віктор Чернуха та голова райради Михайло Баклажко заявили під час зустрічі з керівництвом підприємства, громадськими активістами та очільниками виборчих штабів, яка відбулась на фабриці 16 вересня.

«Ми повинні мати єдиного кандидата від демократичних сил, добре відомого своїми справами на благо регіону, а не заїжджих «гречкосіїв», які заплямували себе співпрацею з попередньою владою», – заявив Микола Звєрєв, схвалюючи рішення трудового колективу.

«Жителі 207-го виборчого округу гідні мати у Верховній Раді земляка-депутата, колегу, молодого здібного фахівця. Ганьба нам, якщо до вищого представницького органу знову виберуть «тушок», – наголосив голова облради.

Його ставлення до позиції працівників фабрики підтримав голова Корюківської районної ради Михайло Баклажко.

«Слов’янським шпалерам», які багато роблять для регіону, давно час визначитися стосовно свого вибору», – заявив він, підтримавши ініціативу трудового колективу і побажавши успіхів його висуванцю.

«Левова частка добробуту, який має Корюківщина, це заслуга «Слов’янських шпалер». Тож хотілося б, щоб колеги з інших районів мали б таку саму підтримку, яку маємо ми, завдяки постійній допомозі головного бюджетоутворюючого підприємства», – наголосив на зустрічі голова райдержадміністрації Віктор Чернуха.

«Ми повинні виконати волю працівників фабрики», – наголосив він і закликав представників інших районів, що входять до виборчого округу № 207, об’єднати зусилля для перемоги представника демократичних сил.


Віктор Михайленко, фото Олени Максименко

PR
 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини