Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:25:09

Стартувала акція від народного депутата України Ігоря Рибакова

16.08.2014   20:35Агенцiя

Торік народний депутат України Ігор Рибаков вперше провів безпрецендентну акцію.

Кожен фельдшерсько-акушерський пункт,  лікарські амбулаторії та центральні районні лікарні його виборчого округу отримали у подарунок міні-аптеки. Така ініціатива стала  до вподоби як медпрацівникам так і жителям Сіверщини.  Тому акція стартувала і у цьому році.  Безкоштовні ліки вже отримали медичні заклади Корюківського, Городнянського, Новгород-Сіверського, Щорського, Коропського, Сосницького та Семенівського районів.

У зв’язку з тим, що далеко не всім людям під силу забезпечити собі медичне обслуговування, а ФАПи та лікарні практично не отримують ліків навіть для екстреної допомоги, команда Ігоря Рибакова взяла на себе зобов’язання – щорічно забезпечувати великими комплектами ліків медичні установи усіх семи районів, які він представляє у Верховній Раді.

Під час акції відбуваються зустрічі з громадами районів. На кожній  збирається понад півтори тисячі прихильників Ігоря Рибакова. Народний депутат відзвітував перед виборцями про свою роботу в окрузі. Також він повідомив, що в разі оголошення дострокових виборів, буде висувати свою кандидатуру від 207 виборчого округу. Ці слова Ігоря Рибакова люди підтримували гучними оплесками.

 

Олена Юрчук

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.