Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:22:27

Китайська компанія заявила про намір розмістити виробництво у Чернігові

14.08.2014   07:28

Китайська компанія "Jiangsu Wanshida Hydraulic Machinery Co. Ltd" має намір розмістити у Чернігові свої промислові потужності. Про це сьогодні під час зустрічі у міській раді із Чернігівським міським головою Олександром Соколовим заявив директор підприємства Біан Ліанчонг.

За словами пана Ліанчонга, його компанія належить до машинобудівної галузі і спеціалізується на виробництві обладнання для переробки металобрухту, поліетилену та інших видів вторинної сировини. Продукція експортується до 69 країн світу. Керівник китайського підприємства також повідомив, що він має партнерів в Україні з 2006 року. Власне українське представництво "Jiangsu Wanshida Hydraulic Machinery Co. Ltd" працює не тільки на ринку України, а й сусідніх країн.

Пан Ліанчонг зазначив, що зацікавлений розташувати виробничі потужності у Чернігові, на першому етапі на підприємстві відбуватиметься лише процес збирання агрегатів із деталей, що постачатимуться з Китаю, а пізніше, за сприятливих умов, буде налагоджено повноцінне виробництво обладнання. Він також висловив переконання, що спільними зусиллями у Чернігові вдасться відкрити успішне виробництво.

Міський голова запевнив китайських гостей та їхніх партнерів у створенні сприятливих умов для ведення бізнесу.

"Ми зацікавлені у нових виробництвах та капіталовкладеннях. Сподіваюся, що у нас буде співпраця", - сказав О.Соколов.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.