Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:54:00

Відкритий діалог з бізнесом та громадськістю допоможе у боротьбі з корупцією

06.08.2014   11:13

Побороти корупцію зацікавлені всі, кому небайдужа доля країни. Державні структури вже відчувають допомогу найактивніших представників громадськості. Активним помічником є бізнес. Саме за їх активної участі відбувся ІІІ всеукраїнський антикорупційний форум.

Обговорюючи його підсумки з громадськістю, в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Чернігівській області Степан Дусяк акцентував увагу на напрямках роботи Державної фіскальної служби щодо протидії корупції.

У податковій сфері розробляються законопроекти, які дозволять уникнути злочинних схем ухилення від оподаткування. Зміни до Податкового кодексу дозволять вирішити проблему існування фіктивного податкового кредиту. Нова система електронного адміністрування ПДВ надасть можливість проводити в автоматичному режимі збір та відшкодування цього податку. Це зменшить тиск на бізнес, а також вплив людського фактору та, відповідно, рівень корупції.

Очікуються зміни до адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що допоможе легалізувати ринок праці.

Представники бізнесу та громадськості також активно висловили своє бачення як прискорити темпи та підвищити ефективність боротьби з корупцією. Такий відкритий діалог є дієвим механізмом у досягненні мети, – вважає в.о. начальника ГУ Міндоходів Степан Дусяк. Тому сприятиме, щоб його підтримувати. А відтак готовий почути кожного, хто хоче висловити конструктивні пропозиції

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини