Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:01:50

Триває партійна розбудова на Чернігівщині. З’являються нові і доволі потужні політичні гравці. ВІДЕО

01.08.2014   11:39

31 липня відбулась ІІІ (позачергова) конференція Чернігівської регіональної партійної організації Партії розвитку України. В її роботі взяли участь 138 делегатів.

Головними питаннями на конференції були аналіз суспільно-політичної ситуації, яка склалася на Чернігівщині та основні напрямки діяльності Чернігівської регіональної партійної організації Партії розвитку України.

Також було обране керівництво обласної партійної організації та прийнято заяву Чернігівської регіональної партійної організації Партії розвитку України “Щодо суспільно-політичної ситуації в Чернігівської області”.

У роботі конференції взяли участь члени Політради партії Володимир Зубанов та Станіслав Прокопенко.



До початку конференції вони відвідали завод “Куликівське молоко” та поспілкувалися з колективом і обговорили перспективи розвитку підприємства.

“Я вже відвідував кілька схожих підприємств. Такі виробництва дають продукцію високої якості, яка подобається людям. Також це робочі місця, що дуже важливо для невеликого райцентру, яким є Куликівка. Це підтверджує правильність позиції Партії розвитку України щодо обов’язкової компенсації від держави тим підприємствам, які створюють робочі місця”. – зауважив Володимир Зубанов після відвідування підприємства.

У заяві конференції щодо суспільно-політичної ситуації в Чернігівській області підкреслювалося: “Останні події в Україні засвідчили банкрутство старої політичної системи та необхідність проведення глибоких демократичних змін і соціально-економічних перетворень. Існуючі політичні партії виявилися неспроможними відповісти на виклики часу. Саме тому в країні посилюється громадський запит на політичну силу, яка здатна запропонувати українському суспільству нові шляхи розвитку. Держава потребує відповідальних, професійно підготовлених людей, які зможуть забезпечити мир, єдність та розвиток України”.

На ІІІ конференції Чернігівської регіональної партійної організації Партії розвитку України були прийняті рішення щодо діяльності партії у напрямі збереження єдності держави та припинення збройного протистояння.

Головуючим на засіданні депутатом облради Анатолієм Мельником було підкреслено, що необхідно насамперед:
– невідкладно врегулювати ситуацію на Сході України,
– проводити системну боротьбу з корупцією на всіх рівнях влади,
– впровадити компенсацію підприємцям за створення нових робочих місць,
– підвищити якість роботи ЖКХ та прозорість формування тарифів,
– сприяти розвиток національної культури і традицій,
– якісний розвиток дорожньо-транспортної інфраструктури,
– утворення нових робочих місць для всіх верств населення та забезпечення першим робочим місцем молодих спеціалістів,
– посилити увагу до спортивного та культурного розвитку дітей та молоді із залученням відомих діячів культури та спорту,
– прозорий розгляд земельних питань у Чернігівській області.



Виступаючі неодноразово підкреслювали, що нічого новою владою не зроблено для реалізації децентралізації державної влади і реформи місцевого самоврядування. Уряд не тільки не зробив кроків назустріч самодостатності територіальних громад, а в сучасних умовах війни ще й поклав на дотаційні місцеві бюджети видатки на проведення мобілізації до української армії.

На конференції одноголосно було обрано голову комітету регіональної партійної організації – Анатолія Мельника, його першого заступника – Олега Шеремета, заступників – Віталія Гольця та Ольги Кухарчук.
Головою виконкому було обрано Івана Коробко.

Делегатам з’їзду також доручено прийняти рішення про створення територіальних партійних організацій та до 1 жовтня цього року провести територіальні партійні конференції та створити в органах місцевого самоврядування депутатські групи та фракції Партії розвитку України.

PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини